Descriere
Dupa ce Cristofor Columb a introdus ciocolata in Europa unde a devenit foarte populara s-a descoperit ca mixata cu unt de cacao si lapte are un gust cu mult mai placut.
Monin Chocolate constituie un ingredient cheie in preparate cu cafea, lapte, lichioruri si spirtoase sau deserturi.
APLICATII
Cafele, cocktail-uri de desert, milkshake-uri, latte-uri, frape-uri, ciocolate, deserturi.
Retete MONIN recomandate
Cocktails
|
Mocktails
|
Banana Liqueur Dark Chocolate Coffee
• 20 lichior MONIN Banana
• 15 ml sos MONIN Drak Chocolate
• 180 ml lapte
• 1 espresso
Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, adaugati laptele incalzit si cafeaua.
Cherry Dark Dessert Drink
• 20 ml lichior MONIN Cherry Brandy
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 25 ml vodca
• 15 ml frisca proaspata
Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.
Dark Chocolate Tangerine Martini
• 10 ml sirop MONIN Tangerine
• 30 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 40 ml vodca
Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. |
Agave Dark Choco
• 20 ml sirop MONIN Agave Bio
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 180 ml lapte
Incalziti ingredientele impreuna, serviti mixul intr-o cana Mazagran.
Anis Dark Chocolate Milk
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 5 ml sirop MONIN Anise
• 150 ml lapte
Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, completati cu lapte cald.
Dark Chocolate Blackberry Latte
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 10 ml sirop MONIN Blackberry
• 150 ml lapte
Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, completati cu lapte cald. |