Milkshake si ciocolata Antico Eremo

Va oferim o selectie de ciocolata calda si milkshake produse de Antico Eremo.

Ciocolata calda este o bautura din ciocolata razuita sau pudra de cacao si lapte in care se pot adauga alune, migdale, menta, piper, castane, cocos, sau amaretto pentru o aroma si un gust desavarsit. Pe langa ciocolata calda clasica puteti incerca si ciocolata neagra ...

Va oferim o selectie de ciocolata calda si milkshake produse de Antico Eremo.

Ciocolata calda este o bautura din ciocolata razuita sau pudra de cacao si lapte in care se pot adauga alune, migdale, menta, piper, castane, cocos, sau amaretto pentru o aroma si un gust desavarsit. Pe langa ciocolata calda clasica puteti incerca si ciocolata neagra sau cea alba cu alune.

Milkshake Antico Eremo.

Antico Eremo s-a nascut ca si producator artizanal, a castigat increderea clientilor internationali, devenind un partener de incredere al companiilor din domeniul HORECA. 

Antico Eremo urmeaza un ciclu de productie riguros si certificat, folosind cele mai bune ingrediente, pentru a oferi produse sanatoase si a asigura un gust desavarsit. Calitatea produselor este garantata prin certificarile ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) si IFS (International Food Standard).

Procedurile stricte sunt parte integranta a ciclului de productie si asigura urmarirea ingredientelor de la procesare pana la ambalare si livrare.

"Food safety comes from knowledge of what we eat." 

Mai multe

Milkshake si ciocolata Antico Eremo Contine 37 produse.

pe pagina
Arata 1 - 36 din 37 produse
Arata 1 - 36 din 37 produse