Niciun produs
Prețurile includ TVA
Ceaiurile Casa de Ceai au fost apreciate imediat ce au aparut pe rafturile librariilor Carturesti. Recunoscute pentru aroma puternica si calitatea superioara nu au competitor in momentul de fata pe segmentul ceaiurilor high end.
In urma cu cativa ani buni, Casa de Ceai capta atentia bucurestenilor catre ceai si ceremonia ceaiului.
In timp, Casa de Ceai a strans In oferta sa cele mai variate sortimente de ceai si o selectie impresionanta de accesorii.
Ce diferentiaza oferta Casa de Ceai este atentia acordata selectiei designului fiecarui produs: de la traditia asiatica pâna la minimalismul contemporan, de la umorul britanic pana la rafinamentul japonez.
Ceaiurile Casa de Ceai au fost apreciate imediat ce au aparut pe rafturile librariilor Carturesti. Recunoscute pentru aroma puternica si calitatea superioara nu au competitor in momentul de fata pe segmentul ceaiurilor high end.
Compozitie: Ceai alb. Se recomanda a se servi simplu. M256 China Pai Mu Tan face parte din categoria ceaiurilor albe( din in provincia chineza Fujian), fiind al doilea tip de ceai pe scara valorica(dupa Yin Zhen).
Compozitie: bucati de mere, ananas si papaya, hibiscus, fructe de mango si maracuja granulate, piersica,vitamina C. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Compozitie: flori de hibiscus, boabe de soc, stafide, coji de macese, bucati de portocale, de papaya, de ananas, de mango, scaete colorant, aroma de gust de ananas, maracuja. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: flori de hibiscus, coji de macese, bucati de mar, coji de portocala si lamaie, bucati de papaya si scortisoara, flori de galbenele, scaiete colorant, afine, bucati de vanilie, aromat cu caramel si scortisoara. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: Coji de macese, hibiscus, bucati de mar, coji de portocale si de lamaie, frunze de izma, flori de galbenele si de nalba albastra, bucati de kiwi si de portocala, stafide negre, aroma de ananas, cirese, rom. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Continut: bucati de mar, hibiscus, bucati de ananas, boabe de soc, stafide, bucati de papaya, flori de galbenele, fructe de mango granulate, aroma. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Compozitie: Coji de macese, hibiscus, bucati de mar, coji de portocale si lamaie, fulgi de cocos, migdale taiate, bucati de ananas, scaete colorant, flori de abastrele, aroma de cirese, martipan si scortisoara. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Compozitie:inimioare din jeleu, flori de hibiscus,stafide negre, flori de soc, bucati de kiwi, nalba albastra, aroma portocale, lychee. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: Bucati de mar, vitamina C, aroma de vanilie. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Compozitie:hibiscus, coji de macese, bucati de mar, boabe de soc, stafide negre, coji de lamaie si portocala, bucati de banana. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: bucati de mere, flori de hibiscus, coji de macese, frunze de coacaze, mure, zmeura si capsuni, fragi, frunza de patlagina si de alun, flori de floarea-soarelui, de galbenele si de bujor, flori de soc, seminte de anason, iarba de melisa si menta. Se serveste indulcit cu miere.
Compozitie: flori de hibiscus, coji de macese, bucati de mar si de ananas, coji de portocale, de lamaie, fulgi de cocos, aroma de ananas si cocos. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: flori de hibiscus, boabe de soc, bucati de portocale si kiwi ,coacaze negre, frunze de menta, flori de nalba, ursuleti de jeleu.
Compozitie: Coji de macese, hibiscus, bucati de mar, coji de portocale si lamaie, migdale tocate, bucati de scortisoara, aroma de scortisoara, portocala si mirodenii. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Compozitie: flori de hibiscus,bucati de ananas, stafide, bucati de banana, cirese. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: flori de hibiscus, bucati de mango si papaya,fructe de soc, stafide, coji de macese, flori de galbenele. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: flori de hibiscus, coji de macese, bucati de mar, coji de portocale, bucati de papaya, flori de trandafir, migdale tocate, aromat cu mar si scortisoara. Se indulceste cu zahar.
Compozitie: flori de hibiscus, stafide, boabe de soc, bucati de papaya, flori de galbenele, bucati de mango. Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte. Se indulceste cu zahar.
Ceai de ghimbir Compozitie: bucati de ghimbir, lemn dulce granulat, lamaita, coaja de lamaie, menta, hibiscus, lamaie granulata, aroma naturala. Se serveste indulcit cu miere.
Continut: bucati de mar, coacaze si agrise negre, fulgi de carote, frunze de mure, sfecla maruntita, honeybush, menta. Se serveste indulcit cu miere.
Compozitie: Radacina de lemn dulce granulata, bucati de ghimbir si scortisoara, chimen dulce, cuisoare, izma, nucsoara, coriandru, piper
Compozitie: ceai mate verde. Se indulceste cu zahar brun.
Compoziție: ceai negru simplu, indian, din frunze Assam, de cea mai buna calitate, TGFOPI. Se serveste cu putin lapte rece, eventual indulcit cu zahar sau miere.
Conținut: ceai negru chinezesc, flori de iasomie.
Compozitie: ceai negru, bucati de ananas, stafide, albastrele, petale de trandafir, aroma de mango si naranguilla.
Compozitie: amestec de frunze de ceai negru ceylonez si Darjeeling. Dintr-o punga de 100 gr. se pot pregati peste 30 de portii de ceai. Ceaiul pregatit din frunze ofera o calitate net superioara celei obtinute din ceaiurile la plic. Contine 20 mg. de cafeina /100 gr. frunze de ceai, fiind un inlocuitor perfect al cafelei, cu o aroma si un gust placut.
Compozitie: Ceai negru afumat. Se serveste cu zahar candel.
Compozitie: ceai negru, migdale tocate, fulgi de cocos, aroma de cafea. Se serveste indulcit cu zahar si lapte.
Compozitie: amestec de ceai negru indian si chinezesc aromat cu bergamota.
Compozitie: amestec de ceai negru chinezesc si Darjeeling, aromat cu bergamota. Se recomanda a se servi simplu.
Compoziție: ceai negru simplu, chinezesc, din regiunea Anhui, de cea mai buna calitate.Se serveste simplu, eventual putin indulcit cu zahar sau miere.
Compozitie: Ceai negru fermentat din regiunea Yunnan, China. Se serveste simplu, sau indulcit cu miere pentru o aroma deosebita.
Compozitie: ceai negru, stafide, coji de portocale, fulgi de cocos, afine, flori de floarea-soarelui, flori de bujor, seminte de anason, arome, gust de piersici, rom. Se poate indulci cu foarte putin zahar.
Compozitie: ceai negru, bucati de scortisoara, seminte de anason, cuisoare, bucati de ghimbir, coriandru, piper negru, chimen.
Compozitie: ceai negru, bucati de scortisoara, migdale tocate, bucati de mar, bucati de vanilie Burbon. Se serveste indulcit cu zahar si cu adaos de lapte.