Niciun produs
Prețurile includ TVA
Filtrare produse
ALTHAUS Deli Pack a fost creat pentru o un ceai ( 0,2l). Ceai de fructe, verde, negru, plante.
Folia pachetului este formata din 3 straturi avand un rol foarte important, mentinind aroma optima si fereste continutul de factori externi, cum ar fi umiditatea si alte arome. In acest fel obtinem maxima intensitate a gustului si puritate a sortimentelor de ceai si asiguram o ceasca de ceai plina de savoare. Este ideal pentru o ceasca rapida acasa sau la birou dar si in gastronomie la micul dejun sau festivitati.
Culoarea verde-galbui armonizeaza cu un gust puternic si revigorant al mentei expresive. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 1-2 minute. Ingrediente: menta
Mere proaspete si bine coapte, combinate cu aroma lamaii, dau un gust surprinzator de usor si fin. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute. Ingrediente: Mar, coaja de lamiae si portocala, macease, acid citric, aroma.
Un amestec de plante diferite care, in combinatie cu radacina Ginseng, dau o nota unica gustului acestui ceai. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 2-5 minute. Ingrediente: Ginseng, menta, Rooibush, Verbena, lamaita.
Un ceai tipic Breakfast, amestecat cu cele mai bune ceaiuri Ceylon, are o culoare aurie si un gust foarte aromat. Va recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute. Ingrediente: ceai negru Un ceai tipic englezesc: acest amestec de ceaiuri Ceylon dintre cele mai fine ofera consumatorului un gust puternic, reconfortant....
O aroma proaspata si revigoranta de capsuni impreuna cu aroma proaspata de frisca ii da acestui ceai Rooibush o nota delicata cu gust de fructe. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute. Ingrediente: Rooibush, bucati si frunze de capsune, aroma.
Intensitatea aromei Bergamotte in combinatie cu un amestec de ceai din Ceylon fin si ceaiuri chinezesti, dezvolta o aroma citric - racoroasa. Va recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute. Ingrediente: ceai negru si bergamota.
O aroma revigoranta si puternica de o culoare verde-galbui, caracterizeaza acest ceai verde chinezesc. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute. Ingrediente: ceai verde
Acest ceai de iasomie cu un gust armonios si elegant, de culoare verde-galbui este fabricat in provincia Jiangxi (Jasmine Garden)din China. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute. Ingrediente: ceai verde, flori de iasomie.
Fructele de padure se imbina armonios in acest ceai de culoare rosu inchis creiad o explozie de arome deosebite. Recomandam fierberea apei la 85-100 de grade si infuzarea ceaiului 2-5 minute. Ingrediente: Hibiscus, macease, mar, coaja de portocala, aroma, fructe de soc negru.
Selectarea florilor de musetel de cea mai buna calitate duc la o savoare blanda, relaxanta si aromata. Recomandam fierberea apei si infuzarea ceaiului 1-2 minute. Ingrediente: flori de musetel
Amestecul din cele mai fine ceaiuri verzi SENCHA si aromele usor racoritoare si fructoase face din acest ceai o experienta de nedescris. Recomandam fierberea apei la 75-90 de grade si infuzarea ceaiului 1-2 minute. Ingrediente: ceai verde, petale de trandafir, petale de flori de porumb, petale de floarea soarelui