Lista produselor producatorului Dreamy

Făcut din suc de fructe și un procent ridicat de pulpa de fructe. Piureurile Dreamy pot fi folosite ca bază cocteiluri personalizate, originale, în shake-uri de fructe și ca topping de înghețată. Sticlele profesionale cu prindere ușoară au un capac special de turnare.

Capacitate: lt. 0,95

Arome: ananas, portocale rosii, banane, capsuni, nuca de cocos, grenadine, zmeura, kiwi, lime, mango, fructul pasiunii, pepene verde, pepene galben, pepene rosu, pina colada, tropical, smochine, pere, flori de soc, afine, cirese, fructe de padure, mere verzi, mojito, sweet&sour, papaya.

DREAMY PUREE


Numai ingrediente de calitate, care au fost selectate cu atenție în întreaga lume, sunt folosite pentru sucurile de fructe folosite pentru produsele Dreamy.


Produsele Dreamy păstrează un nivel ridicat de calitate, deoarece sunt fabricate strict și meticulos în conformitate cu sfaturile baristelor și barmanilor renumiți din Europa. Cu produsele Dreamy au aplicatii diverse, cum ar fi topping pe înghețată, precum și pentru cocktail, smoothie, desert etc. Produsele Dreamy satisfac toate simțurile vizuale, de miros și gust. Mai mult decât atât, conceptul "ușor de utilizat" a fost luat în considerare pentru un design atractiv și o senzație de prindere confortabilă a recipientului piureului Dreamy.

Mai multe
Arata 1 - 35 din 35 produse
Arata 1 - 35 din 35 produse