Filtru Cafea BLOOM & FLOW coffee brewer

00000724

Finum

Produs nou

Filtrul contemporan de cafea turnată. O carafă utilizata cu orice filtru conic de hârtie în formă de V, permite prepararea tuturor 2,4 sau 6 cesti.

Mai multe detalii

160,65 lei

160,65 lei per bucata cu TVA inclus

Fisa produsului

Tip produs acesorii cafea
Sortiment cafea boabe 100% Arabica
Cantitate 1 kg
Ambalaj cutie de carton
Greutate cu ambalaj 1 kg

Mai multe informatii

Filtrul este format din carafa elegantă de sticlă și o inserție unică de pâlnie care oferă o înflorire și un flux optim de cafea prin conul de hârtie. Fabricat în Germania cu sticlă de borosilicat suflat cu mașină pentru proprietăți termice îmbunătățite, carafa BLOOM AND FLOW ™ ️ poate fi plasată cu lichid în interiorul unei sobe sau peste o flacără deschisă; este, de asemenea, sigur cu microunde. Gulerul din silicon este moale la atingere și este disponibil în roșu sau negru, potrivindu-se cu culorile râșniței noastre de cafea. Pentru a vă menține cafeaua caldă, BLOOM ANDFLOW ™ ️ vine cu un capac. 1. Clătiți în prealabil filtrul în interiorul pâlniei și îndepărtați excesul de apă după clătirea filtrului. 2. Se cântărește 10 g pe cană (20–60 g măcinat - trebuie să aibă dimensiuni medii grosiere) și se adaugă cafeaua măcinată în interiorul filtrului. 3. Etapa de înflorire: turnați o cantitate mică de apă fierbinte peste cafea pentru a uda terenul și lăsați în jur de 30 de secunde să „înflorească”. 4. Etapa de curgere: Turnați apă caldă în mișcare lentă în spirală. Mențineți nivelul apei pentru a asigura suficientă presiune pentru un flux continuu. Obțineți un timp de preparare de 4 minute. Dacă timpul de preparare depășește un interval de timp de patru minute, îndepărtați pur și simplu pâlnia de mâner și așezați pâlnia într-o cană separată pentru a termina încordarea. Prin păstrarea timpului de preparare sub patru minute, cafeaua dvs. va rămâne bine echilibrată și va evita orice gusturi laterale amare care pot apărea din cauza extracției. Dacă curge prea repede, atunci ajustați grosimea solului mai fin. Dacă curge prea lent, atunci faceți pământul mai grosier. 5. Eliminați filtrul folosit îndepărtând pâlnia de mâner și bucurați-vă de o cafea perfect echilibrată! Puneți capacul în interiorul carafei pentru a se prinde de căldură.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Filtru Cafea BLOOM & FLOW coffee brewer

Filtru Cafea BLOOM & FLOW coffee brewer

Filtrul contemporan de cafea turnată. O carafă utilizata cu orice filtru conic de hârtie în formă de V, permite prepararea tuturor 2,4 sau 6 cesti.

25 alte produse din aceeasi categorie