Ciocolata calda gianduia Antico Eremo

00000012

Antico Eremo

Produs nou

Compozitie: Ciocolata calda cu gianduia (crema de alune). Dedicata celor care cauta arome dulci si intense.

Intr-o ceasca de ciocolata calda savurati vechea aroma, pretuita astazi la fel ca si ieri. 

Ciocolata se comercializeaza in cutii cu 36 de plicuri a cate 30 grame fiecare. Pretul afisat este per plic, comanda minima recomandata fiind de 36 de bucati, adica o cutie.

Se amesteca un plic de 30 gr. cu 125 ml. lapte si se fierbe. 

Mai multe detalii

pe stoc

3,05 lei

3,05 lei per 30 gr.

Discounturi pentru volume

Cantitate Discount Economisiti
36 5% Pana la 5,49 lei
144 10% Pana la 43,92 lei

Fisa produsului

Tip produs ciocolata calda
Cantitate 30 gr
Ambalaj plic
Greutate cu ambalaj 42 gr
Mod de preparare ciocolata calda Se amesteca pliculetul de ciocolata (25grame) cu 125ml lapte si se fierbe
Aroma gianduia

Mai multe informatii

Ciocolata calda gianduia de la Antico Eremo este dedicata celor care cauta aroma clasica a ciocolatei. 

Reteta celei mai faimoase bomboane de ciocolata, direct in ceasca ta! 

Ciocolata se comercializeaza in cutii cu 36 de plicuri a cate 30 grame fiecare. Pretul afisat este per plic, comanda minima recomandata fiind de 36 de bucati, adica o cutie.

Se amesteca un plic de 30 gr. cu 125 ml. lapte si se fierbe. 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ciocolata calda gianduia Antico Eremo

Ciocolata calda gianduia Antico Eremo

Compozitie: Ciocolata calda cu gianduia (crema de alune). Dedicata celor care cauta arome dulci si intense.

Intr-o ceasca de ciocolata calda savurati vechea aroma, pretuita astazi la fel ca si ieri. 

Ciocolata se comercializeaza in cutii cu 36 de plicuri a cate 30 grame fiecare. Pretul afisat este per plic, comanda minima recomandata fiind de 36 de bucati, adica o cutie.

Se amesteca un plic de 30 gr. cu 125 ml. lapte si se fierbe. 

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: