Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000045
Produs nou
Compozitie: amestec de frunze de ceai negru ceylonez si Darjeeling. Dintr-o punga de 100 gr. se pot pregati peste 30 de portii de ceai. Ceaiul pregatit din frunze ofera o calitate net superioara celei obtinute din ceaiurile la plic.
Contine 20 mg. de cafeina /100 gr. frunze de ceai, fiind un inlocuitor perfect al cafelei, cu o aroma si un gust placut.
pe stoc
Tip produs | ceai negru, ceai englezesc |
Sortiment | blend |
Origine | blend |
Regiune | Darjeeling, Ceylon |
Cantitate | 100 gr |
Ambalaj | punga |
Greutate cu ambalaj | 100 gr |
Mod de preparare ceai, infuzie | 2 gr. frunze / 200 ml. apa fiarta, timp de infuzare: 3-5 min. |
Un ceai negru clasic, Finest English Breakfast Tea ce se numara printre preferatele indragostitilor de ceai negru. 1 lingurita din acest ceai perfect maruntit – desi numele de “Finest” nu vine de la textura fina, ci mai degraba de la gustul de calitate - este suficienta pentru o cana de infuzie savuroasa. Asezonat, dupa gustul fiecaruia, cu lapte si zahar, sau baut simplu, ceaiul este perfect langa un mic dejun hranitor, pentru a suplimenta energia si a va pune pe picioare dupa o noapte lunga sau cand va asteapta o zi plina. Recomandat celor care prefera cafeaua, dar si celor care isi doresc o bautura sanatoasa, energizanta si cu un gust delicious.
Ceaiurile englezesti sunt amestecuri de ceaiuri indiene, chinezesti si ceyloneze in anumite proportii, aromate cu uleiuri de fructe sau flori, care se beau indulcite si cu un strop de lapte. Aceste adaosuri sunt totusi o excentricitate englezeasca, nu o regula. Va recomandam sa incercati ambele modalitati de servire: simplu sau indulcit si cu lapte, pentru a va forma propriul gust.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.