Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000076
Produs nou
Compozitie: Coji de macese, hibiscus, bucati de mar, coji de portocale si de lamaie, frunze de izma, flori de galbenele si de nalba albastra, bucati de kiwi si de portocala, stafide negre, aroma de ananas, cirese, rom.
Fructele sunt confiate si comestibile, se pun direct in apa fierbinte.
Tip produs | infuzie de fructe |
Cantitate | 100 gr |
Ambalaj | punga |
Greutate cu ambalaj | 100 gr |
Mod de preparare ceai, infuzie | 4-5 gr. / 200 ml. apa fiarta, timp de infuzare: 5-10 min. |
Infuziile de fructe sunt o alternativa invioratoare la ceaiul negru sau verde de multi ani.
De multa vreme sunt cunoscute efectele benefice ale “ceaiului rosu”, asa cum era denumita in trecut infuzia de macese, hibiscus, bucati de mar si alte fructe uscate si care era servita in mod obisnuit ca supliment la diete sau la masa de seara.
Astazi infuziile de fructe reprezinta un segment bine definit in majoritatea ceainariilor.
Infuziile de fructe nu contin cafeina si nici tanin, sunt usor de preparat, reprezentand o alternativa atat pentru cei mici cat si pentru cei mai in varsta.
Infuziile de fructe pot fi baute calde sau reci si pot fi combinate cu alte bauturi, fiind potrivite atat vara cat si in restul anului. Infuziile de fructe intr-un pahar plin cu gheata sunt cel mai bun Ice Tea.
Pentru preparare se foloseste o lingura de frunze pentru o cana. Un ceai bun de fructe are nevoie de 10 minute pentru infuzare pentru a se elibera intreaga aroma. Va recomandam sa folositi apa fiarta.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.