Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000037
Produs nou
Compoziție: ceai negru simplu, chinezesc, din regiunea Anhui, de cea mai buna calitate.
Se serveste simplu, eventual putin indulcit cu zahar sau miere.
Tip produs | ceai negru |
Sortiment | simplu |
Origine | China |
Regiune | Anhui |
Cantitate | 100 gr |
Ambalaj | punga |
Greutate cu ambalaj | 100 gr |
Mod de preparare ceai, infuzie | 2 gr. frunze / 200 ml. apa fiarta, timp de infuzare: 2-4 min. |
M252 China Keemun Congou este un ceai negru simplu, chinezesc, frunzele provenind din Qimen, provincia Anhui, cea mai importanta regiune din China in care se cultiva ceai. Ceaiurile din Anhui se caracterizeaza prin continutul redus de acid tanic al frunzelor. Keemun inseamna in chineza ceai rosu din Qimen.
Keemun Congou este probabil “the original” English Breakfast Tea. Se spune ca ar fi ceaiul favorit al Reginei Angliei.
Există trei tipuri de ceai negru care au aroma cea mai puternica dintre toate ceaiurile negre din lume: Keemun urmat de Darjeeling si Ceylon.
Aroma ceaiului Keemun Congou este complexa, cu nuante de fructe si flori. In functie de modul de tratare a frunzelor poate avea o usoara aroma de fum.Odata pregatit, in cana ceaiul are culoarea rosu-inchis. Are un continut scazut de tanin.
Sugestii de servire: se bea simplu sau putin indulcit cu miere sau zahar.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.