Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000043
Produs nou
Compozitie: Ceai negru fermentat din regiunea Yunnan, China.
Se serveste simplu, sau indulcit cu miere pentru o aroma deosebita.
Tip produs | ceai negru |
Sortiment | pentru cunoscatori |
Origine | China |
Regiune | Yunnan |
Cantitate | 100 gr |
Ambalaj | punga |
Greutate cu ambalaj | 100 gr |
Mod de preparare ceai, infuzie | 2 gr. frunze / 200 ml. apa la 80-90°C, timp de infuzare: 2-4 min. |
Numele sau vine de la regiunea Pu`er de langa Yunnan,China. Ceaiul Pu-erh este obtinut din frunzele neobisnuit de mari ale unei specii de Camellia Sinensis. O caracteristica a acestui ceai este faptul ca trece prin doua procese de oxidare, a doua oxidare avand drept scop dezvolarea unui strat subtire de pamant pe frunze. Dupa oxidare se trateaza cu abur fiebinte si se preseaza in forme. Infuzarea variaza de la cateva secunde pana la cateva minute insa pentru cei care incearca Pu-erh pentru prima data se recomanda o infuzie usoara. Acest ceai este cunoscut pentru beneficiile sale, printre care amintim: prevenirea bolilor cardiovasculare( reducand tensiunea ridicata si nivelul colesterolului), detoxifierea organismului, controlarea diabetului, echilibrarea tranzitului intestinal( actionand direct asupra ficatului, a stomacului si a intestinelor), imbunatatirea vederii s.a.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.