Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000055
Produs nou
Compozitie: lapacho si bucati de vanilie Burbon.Se serveste indulcit cu miere.
pe stoc
Tip produs | infuzie din plante, ceai lapacho |
Origine | America de Sud |
Cantitate | 100 gr |
Ambalaj | punga |
Greutate cu ambalaj | 100 gr |
Mod de preparare ceai, infuzie | 3-4 gr. /200 ml. apa fiarta, timp de infuzare: 15-20 min. |
Tip plante | lapacho |
LAPACHO se mai numeste si Pau d’Arco si este un copac care creste in Argentina si in Brazilia. Extractul de lapacho este bogat in fier si este folosit in tratarea diferitelor infectii. De asemenea, ajuta la scaderea tensiunii si a febrei.
Lapacho este cunoscut si sub denumirea de "Copacul vietii", care este obtinut din scoarta exterioara care este de culoare rosie a copacului Tecoma si ofera organismului noastru o multitudine de beneficii. Are o aroma intensa de vanilie si o culoare de chihlimbar si este considerat "ceaiul bun la toate". Este foarte utilizat in America de Nord, dar pentru prima data a fost folosit in America de sud timp de sute de ani . Acum poate fi gasit si in zone precum Praguay, Peru, Argentna, Brazilia. Acest ceai este plin de acizi si vitamine si este recomandat pentru aproape orice disfunctie la nivelul organismului.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.