Lista produselor producatorului MONIN

Produsele MONIN sunt recunoscute imediat – sunt expuse pe rafturile majoritatii cafenelelor si barurilor din lume.

Fondata in 1912 de George Monin, aceasta companie traditionala franceza este in continuare o afacere de familie. Astazi compania MONIN este condusa de nepotul fondatorului si are unitati de productie pe trei continente si o gama de peste 140 de arome de siropuri.

In 2013 MONIN a inaugurat in Londra in Hoxton Square Monin Studio London, unde vizitatorii pot prepara orice bautura imaginabila folosind gama de siropuri, piureuri de fructe, toppinguri si pudre frappe ale brandului MONIN.

MONIN este brandul preferat de profesionistii din industria ospitalitatii, fie ei barista, mixologisti, chefs  sau barmani.

Monin – un brand international


“Cu peste 100 de ani de experienta, MONIN a devenit brandul preferat in industria gastronomica, cu peste 140 de arome disponibile in 140 de tari.”


MONIN, o afacere de familie din Franta s-a transformat peste ani intr-un fenomen international, produsele sale fiind distribuite pe 3 continente, 75% din vanzari fiind facute in afara Frantei. Azi sunt 4 fabrici: una in USA ce deserveste cele doua Americi, doua in Europa si una in Malaezia ce deserveste Asia.


Calitate premium si inovatie


In 1912 un antrepenor pasionat in varsta de 19 ani – Georges Monin a inceput sa vanda vinuri si bauturi alcoolice sub sloganul “ A passion for quality”. Compania fondata atunci nu s-a indepartat niciodata de motto-ul sau.


Calitatea ramane piatra de temelie in procesul modern de productie de astazi, unde fiecare sticla este etichetata si numerotata, astfel ca se poate oricand stabili cu precizie ce ingrediente si cine este persoana responsabila cu prepararea fiecarui lot ce paraseste poarta fabricii.


Intotdeauna inaintea timpului in ce priveste folosirea tehnologiei si dezvoltarea creativa de noi produse si aplicatii ale acestora, MONIN si-a stabilit o reputatie de furnizor de solutii pentru bauturi pline de imaginatie


Solutii pentru arome creative


Cinsprezece Beverage Innovation Directors – ambasadori MONIN, experti in cocktailuri si specialitati de cafea, folosind studiourile creative MONIN sau impreuna cu clientii lor pe pietele locale creeaza bauturi, oferte, meniuri, promotii pentru satisfacerea consumatorilor.


Pasiune si creativitate


MONIN este brandul preferat de profesionistii din industria ospitalitatii, fie ei barista, mixologisti, chefs  sau barmani.


Oferta MONIN cuprinde peste 140 de produse incluzand siropuri premium, lichioruri, toppinguri, piureuri de fructe, pudre frappe si mixuri pentru cocktail.

Mai multe
pe pagina
Arata 1 - 36 din 131 produse
Arata 1 - 36 din 131 produse