Niciun produs
Prețurile includ TVA
Produsele MONIN sunt recunoscute imediat – sunt expuse pe rafturile majoritatii cafenelelor si barurilor din lume.
Fondata in 1912 de George Monin, aceasta companie traditionala franceza este in continuare o afacere de familie. Astazi compania MONIN este condusa de nepotul fondatorului si are unitati de productie pe trei continente si o gama de peste 140 de arome de siropuri.
In 2013 MONIN a inaugurat in Londra in Hoxton Square Monin Studio London, unde vizitatorii pot prepara orice bautura imaginabila folosind gama de siropuri, piureuri de fructe, toppinguri si pudre frappe ale brandului MONIN.
MONIN este brandul preferat de profesionistii din industria ospitalitatii, fie ei barista, mixologisti, chefs sau barmani.
Monin – un brand international
“Cu peste 100 de ani de experienta, MONIN a devenit brandul preferat in industria gastronomica, cu peste 140 de arome disponibile in 140 de tari.”
MONIN, o afacere de familie din Franta s-a transformat peste ani intr-un fenomen international, produsele sale fiind distribuite pe 3 continente, 75% din vanzari fiind facute in afara Frantei. Azi sunt 4 fabrici: una in USA ce deserveste cele doua Americi, doua in Europa si una in Malaezia ce deserveste Asia.
Calitate premium si inovatie
In 1912 un antrepenor pasionat in varsta de 19 ani – Georges Monin a inceput sa vanda vinuri si bauturi alcoolice sub sloganul “ A passion for quality”. Compania fondata atunci nu s-a indepartat niciodata de motto-ul sau.
Calitatea ramane piatra de temelie in procesul modern de productie de astazi, unde fiecare sticla este etichetata si numerotata, astfel ca se poate oricand stabili cu precizie ce ingrediente si cine este persoana responsabila cu prepararea fiecarui lot ce paraseste poarta fabricii.
Intotdeauna inaintea timpului in ce priveste folosirea tehnologiei si dezvoltarea creativa de noi produse si aplicatii ale acestora, MONIN si-a stabilit o reputatie de furnizor de solutii pentru bauturi pline de imaginatie
Solutii pentru arome creative
Cinsprezece Beverage Innovation Directors – ambasadori MONIN, experti in cocktailuri si specialitati de cafea, folosind studiourile creative MONIN sau impreuna cu clientii lor pe pietele locale creeaza bauturi, oferte, meniuri, promotii pentru satisfacerea consumatorilor.
Pasiune si creativitate
MONIN este brandul preferat de profesionistii din industria ospitalitatii, fie ei barista, mixologisti, chefs sau barmani.
Oferta MONIN cuprinde peste 140 de produse incluzand siropuri premium, lichioruri, toppinguri, piureuri de fructe, pudre frappe si mixuri pentru cocktail.
Piureul MONIN de Afine are o aroma delicata, capturand esenta acestui fruct in piureuri parfumate, cocktail-uri, limonada și bauturi pentru desert. Dulceata lor aparte, blanda face ca acestea să fie vedete printre deserturi, fiind folosite in gemuri si briose.
Piureul MONIN de ananas , cu un gust placut de ananas va adauga o nota tropicala si fructata tuturor cocktail-urilor servite.
Banana este cel mai cunoscut si consumat fruct tropical. Pulpa sa alba si aromata este consumata in lumea intreaga, de multe ori doar ca o gustare intre mese.
Capsuna este primul fruct al primaverii asteptat inca din iarna sa apara datorita aromei sale deliciaose. Capsunile folosite pentru fabricarea piureului Monin Strawberry (capsuni)sunt culese din zona Mediteranei, iar de aroma lor va puteti bucura pe tot parcursul anului. Aroma Miros si aroma intensa de capsuni Mediteraneene.
Piureul MONIN de Cirese va aduce aroma cireselor coapte pentru zilele toride de vara. Cu abundenta sa de gust si culoare, intr-o limonada, o ciocolata calda sau un cocktail, acesta va va duce cu gandul la zilele însorite ale copilariei
Nuca de cocos creste intr-un palmier indeosebi in tarile tropicale. Pulpa si laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mancarurilor, dar mai ales a bauturilor exotice din mixologia moderna. Le Fruit de MONIN Coconut este un produs unic datorita texturii si aromei de nuca de cocos proaspat rase.
Piureul Monin Red Berries (fructe de padure) este un mix foarte bine echilibrat intre zmeura, capsuni si coacaze. Culoare Rosu inchis cu sclipiri violete. Aroma Miros de fructe de padure cu note de coacaze, aroma catifelata de capsuni, zmeura si coacaze cu note de mure.
Fructul pasiunii este unul dintre cele mai parfumate fructe din intreaga lume, cultivat in multe regiuni temperate si tropicale, in cele doua Americi, Africa de Nord si Australia. Mai este cunoscut si sub denumirea de Chinola, Parcha, Lilikoi, Grandilla si multe altele insa cel mai cunoscut nume al sau ramane ”Fructul pasiunii”. Pulpa sa are o aroma...
Culoare Roz Aroma Gust si aroma intensa de grapefruit roz
Originar din China kiwi-ul este larg cultivat in Noua Zeelanda unde si-a primit numele legat de pasarea simbol national. Nici un alt fruct nu este de un verde atat de intens si placut, pulpa de o textura aproape cremoasa a kiwiului dezvaluie o explozie de arome printre care le regasim pe cele de capsuni, pepene galben si banane cu gust dulce-acrisor.
Piureul MONIN de Lamaie Japoneza (Yuzu) adauga o aroma unica si de neuitat cocktailurilor racoritoare sau o atingere liniștitoare unei bauturi fierbinti in perioadele racoroase!
Lychee este un fruct asiatic pretuit in China de peste 2000 de ani, foarte apreciat de barmanii mixologi din intreaga lume. Lichiorul Monin Lychee are aroma apropriata de cea a pepenelui galben, fructul este de culoare alb-rozalie si poate fi un element cheie in cocktail-urile exotice. Culoare Albicioasa. Aroma Aroma de lychee cu note florale.
Mangoul este considerat marul tropicelor si este unul dintre cele mai consumate fructe triopicale din lume. Datorita versatilitatii sale siropul Monin Mango este indeal pentru prepararea cocktailurilor exotice si nu numai. Culoare Portocalie Aroma Miros si aroma de mango cu note usor picante.
Datorita aromei, culorii atat de placute si gustului dulce acrisor merele verzi sunt consumate in special in stare naturala, insa sunt des intalnite in preparate culinare sau in bauturi. Cel mai reprezentativ soi este Granny Smith despre care se crede ca este originar din Australia.
O culoare portocalie intensa, cu un gust si o aroma tipica de morcov proaspat, piureul Monin de morcov îmbină arome intense, atât de caracteristice acestei legume, care are atât de multe virtuți. Notele sale dulci delicate și persistenta gustului de morcov vă permit să pregatiti cocktail-uri clasice care sa va transporte într-o clipă, înapoi în mijlocul...
Se crede ca piersicile provin din China unde conform legendelor erau consumate de catre nemuritori. Piersicul este un arbore care atinge 8 m înălțime. Fructele acoperite frecvent de peri, au forma sferică cu un diametru de 4 – 10 cm, având nuanțe de culoare de la verde deschis pana la galben sau roșiatic. Sâmburele așezat central este de consistență dură.
Legenda spune ca la inceput zmeura era alba, dar intr-o zi in timp ce Ida culegea zmeura pentru Jupiter s-a intepat intr-o creanga si sangele ei a colorat zmeura pentru totdeauna
Pompita dozatoare ce ajuta barmanul in prepararea rapida a bauturilor
Pudrele Monin au fost special create pentru a completa gama de produse Monin din ingrediente atent selectate ce satisfac cele mai inalte standarde. Pudrele Monin reprezinta un ingredient cheie pentru aplicatiile create in blender sau granita/slush machines. Aplicatii pentru pudra de cafea MONIN Milkshake-uri, smoothie-uri,frappe, slush.
Pudra Monin de ciocolata este o baza pentru frappe, milkshake, ciocolata. Contine zahar, fructoza, pudra degresata de cacao, pudra de cacao, proteina din lapte. Pudrele Monin au fost special create pentru a completa gama de produse Monin din ingrediente atent selectate ce satisfac cele mai inalte standarde. Pudrele Monin reprezinta un ingredient cheie...
Pudra MONIN iaurt - este o baza pentru smoothie. Contine zahar, fructoza, fibra de cicoara, proteine din lapte, arome, iaurt praf degresat. Pudrele Monin au fost special create pentru a completa gama de produse Monin din ingrediente atent selectate ce satisfac cele mai inalte standarde. Pudrele Monin reprezinta un ingredient cheie pentru aplicatiile...
Pudrele Monin au fost special create pentru a completa gama de produse Monin din ingrediente atent selectate ce satisfac cele mai inalte standarde. Pudrele Monin reprezinta un ingredient cheie pentru aplicatiile create in blender sau granita/slush machines. Aplicatii Milkshake-uri, smoothie-uri, cafele, ciocolate. Cantitate 2 Kg
Pudrele Monin au fost special create pentru a completa gama de produse Monin din ingrediente atent selectate ce satisfac cele mai inalte standarde. Pudrele Monin reprezinta un ingredient cheie pentru aplicatiile create in blender sau granita/slush machines. Aplicatii Milkshake-uri, smoothie-uri, cafele, ciocolate. Cantitate 2 Kg
Vișină de Barbados, vișină tropicală sau cireașă portoricană. Culoare: rosiatica Aroma:
Afinele isi au originile in America de Nord si sunt culese si consumate de catre localnici de secole.
Siropul MONIN Almond - migdale este folosit pentru a da aroma cafelei, cocktailurilor si altor bauturi carbogazoase. Poate fi adaugat si in diverse deserturi pentru a le indulci si a le da o aroma de migdale. Migdalele sunt folosite in cofetarie, bucataria mediteraneana si nu numai. Gustul migdalelor este delicat si usor dulce. MONIN Almond captureaza...
Siropul MONIN Amaretto este bazat pe lichiorul clasic Italian, dulce amarui, cu aroma de migdale. Amaretto, termenul italian pentru ceva ce are gust ”putin amar”, indica aroma distincta a migdalei amare – “mandoria-amara”. Siropul Monin Amaretto reprezinta o alternativa foarte buna la lichiorul cu aroma similara, oferind versatilitate in mixuri si o aroma...
Apple Pie ( placinta cu mere ) este un desert popular in lumea intreaga si unul foarte apreciat de britanici. Monin Apple Pie, o placinta cu mere in stare lichida, dezvaluie arome si note hipnotizante de caramel, biscuiti, unt si scortisoara ce pot aduce un plus in cocktailuri, mocktailuri, cafele, ceaiuri, milkshakeuri sau latteuri
Busuiocul este considerat regele plantelor in multe culturi, insasi numele sau provenind de la grecescul ”basileus” tradus ”rege” in limba romana. Precum multe alte plante busuiocul este din ce in ce mai mult folosit in mixologia moderna atat pentru aroma de prospetime adusa preparatelor cat si a mirosului sau usor intepator. Aroma Miros aroma...
Unic și aromat, siropul MONIN Bergamot va deveni noua aromă esențială în creațiile de cocktail-uri, ice tea și limonadele.