Piure Cocos

Piure MONIN Coconut

MONIN

Produs nou

Nuca de cocos creste intr-un palmier indeosebi in tarile tropicale.

Pulpa si laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mancarurilor, dar mai ales a bauturilor exotice din mixologia moderna.

Le Fruit de MONIN Coconut este un produs unic datorita texturii si aromei de nuca de cocos proaspat rase.

Mai multe detalii

49,99 lei

49,99 lei per 1L

Fisa produsului

Tip produs piure de fructe
Cantitate 1 L
Ambalaj sticla de plastic
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Fruits
Aroma cocos
Aplicatii cocktail, culinary / deserturi, Ice Tea / ceai, mocktail, smoothie, sodas

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Piña-Colada

• 30 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 30 ml rom
• 150 ml suc de ananas
• 10 ml suc proaspat de lamaie verde

Mixati ingredientele cu gheata in shaker, strecurati intr-un pahar Hurricane plin cu gheata.Decorati cu o felie de ananas si o cireasa maraschino.

Balinese Lace

• 10 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 15 ml sirop MONIN Cucumber
• 45 ml rom
• 60 ml suc de ananas

Mixati cu gheata in shaker, serviti cu gheata sparta intr-un pahar Rocks decorat cu lemongrass si castravete.

Frozen Fruity Colada

• 30 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 30 ml rom
• 20 ml Cointreau
• 60 ml suc de mere
• 30 ml suc de portocale

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar Highball.

Moonlight on Copacabana
beach

• 30 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 10 ml sirop MONIN Mojito Mint
• MONIN White Chocolate sauce
• 25 ml rom alb
• 60 ml lapte
• 20 ml frisca lichida
• pudra de cocos

Mixati toate ingredientele cu gheata in blender, serviti intr-un pahar de cocktail glazurat cu pudra de cocos si sos de ciocolata alba MONIN

Pear and Coconut cooler

• 45 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 60 ml vodca cu aroma de pere
• 60 ml suc de mere

Mixati ingredientele intr-un pahar Old Fashioned plin cu gheata sparta, decorati cu pudra de cocos.

Coco Choco

• 15 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 10 ml sos MONIN White Chocolate
• 10 ml sirop MONIN Gingerbread
• 40 ml suc de mango
• 80 ml lapte

SMixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar Highball decorat cu o felie de ananas si o cireasa Maraschino.

Coconut Iced Latté

• 30 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 120 ml lapte
• 1 espresso (rece)

Turnati piureul MONIN Coconut intr-un pahar Collins glazurat cu pudra de cocos, adaugati gheata, laptele si cafeaua espresso astfel incat sa obtineti straturi distincte. Serviti cu o lingurita Mazagran

Toasted Latte

• 10 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 10 ml MONIN Roasted Hazelnut syrup
• 150 ml steamed milk
• 30 ml espresso

Stir Le Fruit de MONIN Coconut with espresso.
Steam syrup with milk and pour over mix.
Serve it in a latté glass. Garnish with grated
coconut.

Coconut Paradise

• 20 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 15 ml sirop MONIN Chocolate Cookie
• frisca aromata cu sirop MONIN Chocolate Cookie
• 120 ml lapte
• 2 bucati de fursec cu ciocolata

Mixati ingredientele cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru smoothie decorat cu frisca aromatizata cu sirop Chocolate Cookie si bucati de fursec cu ciocolata.

Souvenir from Bora Bora

• 45 ml Le Fruit de MONIN Coconut
• 20 ml sirop MONIN Strawberry
• 1 felie de ananas
• 1/2 felie de lamaie verde

Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Piure Cocos

Piure Cocos

Nuca de cocos creste intr-un palmier indeosebi in tarile tropicale.

Pulpa si laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mancarurilor, dar mai ales a bauturilor exotice din mixologia moderna.

Le Fruit de MONIN Coconut este un produs unic datorita texturii si aromei de nuca de cocos proaspat rase.

16 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: