Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000647
Produs nou
Perfect pentru facut frisca!
Sifonul dozator de frisca de 1L Kayser, din inox, este unealta perfecta pentru coffee shops, baruri si pentru uz Gastro si HORECA. Se foloseste la prepararea cremelor calde si reci. Are urmatoarele avantaje:
ofera o productivitate crescuta datorita volumului dublu obtinut prin expandare,
elimina costuri suplimentare cu electricitatea,
este usor de curatat.
Tip produs | sifon frisca |
Dozatorul Kayser este un recipient de inox sub presiune in care se prepara, se depoziteaza si se dozeaza frisca. Obtineti o frisca pufoasa, de la prima pana la ultima portie.
Un sifon de 0.5L produce 2.5L spuma de frisca.
Dozatorul Kayser reprezinta o solutie igienica, mai ieftina fata de cea cu mixerul, mai rapida si ofera un rezultat final mai gustos decat sprayul cu frisca.
Principii de functionare:
Dozatorul Kayser functioneaza cu ajutorul capsulelor, cartuselor sau patroanelor( sub aceste denumiri fiind cunoscute de specialistii in domeniul HORECA) ce contin N2O.
Principala functie a dozatorului Kayser este producerea de frisca instant. Procedeul este foarte simplu: frisca lichida (cu procent de grasime de peste 25% ) se amesteca cu zahar, se raceste, se introduce apoi in recipientul dozatorului ( maxim 3/4 din volumul dozatorului ), dupa care se presurizeaza cu ajutorul patroanelor de N2O. Se poate folosi imediat sau se poate pastra cat timp frisca lichida are termen de garantie.
Pentru presurizare se foloseste un patron pentru 0,5 litri de crema sau frisca lichida. Patroanele sunt de unica folosinta.
Dupa montarea patronului pe dozator si descarcarea acestuia se agita sifonul de cateva ori.
Avantajul folosirii unui dozator de frisca este ca se poate face frisca aromata, se reduce timpul de preparare considerabil, este usor de intretinut si se curata rapid.
Dozatorul Kayser prezentare video:
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.