Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000123
Produs nou
Caramelul se obtine prin topirea zaharului, in urma acestui procedeu rezultand atat mirosul cat si culoarea sa specifica.
Reprezinta un ingredient principal in prepararea diferitelor tipuri de cafele, latteurilor, milkshakeurilor, cocktailurilor, mocktailurilor, punchurilor sau deserturilor.
Aroma
Miros puternic de caramel, aroma de bomboane si retrogust de zahar caramelizat.
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Greutate cu ambalaj | 1.5 kg |
Profil aroma | Specialities |
Aroma | caramel |
Aplicatii | cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail |
Cocktails |
Mocktails |
Aruba
• 15 ml sirop MONIN Caramel Amestecati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Dessert Martini • 25 ml sirop MONIN Caramel Amestecati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Caragreen • 15 ml sirop MONIN Caramel Amestecati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Shot & Go • 20 ml sirop MONIN Caramel Turnati ingredientele intr-un pahar Shot. Tall Flavoured Brandy • 30 ml sirop MONIN Caramel Amestecati ingredientele intr-un pahar Collins plin cu gheata. |
American Pie
• 5 ml sirop MONIN Caramel Amestecati intr-un pahar Collins plin cu gheata. Green Step • 10 ml sirop MONIN Caramel Mixati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Kindia • 20 ml sirop MONIN Caramel Incalziti impreuna laptele si aromele Monin, turnati-le peste cafea intr-o cana si serviti. Lemon Pie Milkshake • 10 ml sirop MONIN Caramel Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Iced Latte • 30 ml MONIN Caramel sirop Amestecati intr-un pahar plin cu cuburi de gheata. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.