Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000334
Produs nou
Nuca de cocos creste intr-un palmier inalt indeosebi in tarile tropicale.
Pulpa si laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mancarurilor, dar mai ales a bauturilor exotice din mixologia moderna.
Siropul Monin Coconut satisface perfect nevoia de arome exotice in preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte.
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Greutate cu ambalaj | 1.5 kg |
Profil aroma | Fruits and Nuts |
Aroma | cocos |
Aplicatii | ciocolata calda / rece, cocktail, culinary / deserturi, flavoured milk / milkshake, mocktail, punch de fructe |
Cocktails |
Mocktails |
Teq Smooth
• 30 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Coco Loco • 30 mlsirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Café & Co • 25 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Cookie Martini • 10 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Exotic Spicy • 20 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. |
Hot Coco
• 20 ml sirop MONIN Coconut Incalziti ciocolata si siropul Monin Coconut impreuna, serviti intr-o cana. Piña Smooth • 20 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. San Juan • 30 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Solero • 25 ml sirop MONIN Coconut Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Virgin Mango • 15 ml sirop MONIN Coconut Presati lamaia verde alaturi de siropul Monin Coconut, adaugati menta si celelalte ingrediente, amestecati cu gheata, serviti intr-un pahar Collons. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.