Sirop APRICOT - CAISE

Sirop MONIN Apricot

MONIN

Produs nou

Caisul este un pom fructifer originar din China introdus in Europa de catre romani.

Fructele sunt asemanatoare piersicilor si nectarinelor, au culoarea portocalie, uneori prezinta nuante de rosu.

Caisele coapte sunt foarte bogate in zaharuri.

Culoare

Portocaliu deschis.

Aroma

Miros de gem de caise cu note de samburi, gust dulce, putin acid cu note de gem si samburi.

Aplicatii

Siropul MONIN Apricot este folosit la prepararea de cocktailuri, Ice Tea, smoothies, punch de fructe.

Mai multe detalii

31,61 lei

31,61 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Fruits and Nuts
Aroma caise
Aplicatii cocktail, Ice Tea / ceai, mocktail, punch de fructe, smoothie, sodas

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

MONIN Apricot Margarita

• 40 ml sirop MONIN Apricot
• 40 ml MONIN Lime Juice
• 10 ml lichior MONIN Triple Sec
• 40 ml tequila

Amestecati toate ingredientele in blender, cu gheata.

Fever

• 10 ml sirop MONIN Apricot
• 15 ml sirop MONIN Peach
• 15 ml sirop MONIN Almond
• 35 ml gin
• 120 ml apa carbogazoasa

Amestecati ingredientele cu gheata intr-un pahar de tip Tumbler.

Chilliana

• 20 ml sirop MONIN Apricot
• 20 ml sirop MONIN Mango
• 40 ml vodca
• 40 ml suc de merisoare
Amestecati toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata si serviti intr-un pahar de cocktail.

Apricot Martini

• 25 ml sirop MONIN Apricot
• 5 ml lichior MONIN Orange Curaçao
• 35 ml vodca
• 5 ml suc de lamaie
Amestecati toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata si serviti intr-un pahar de cocktail.

Apri Vodka   

• 35 ml sirop MONIN Apricot
• 250 ml bere (ale)

Mixati intr-un pahar de bere si serviti.

.

Apricot Iced Tea

• 30 ml sirop MONIN Apricot
• 180 ml ceai rece Darjeeling

Amestecati intr-un pahar Collins plin cu gheata.

Spring Field

• 15 ml sirop MONIN Apricot
• 15 ml sirop MONIN Peach
• 120 ml apa carbogazoasa
• 40 ml limonada

Amestecati intr-un pahar Collins plin cu gheata.

Frozen Peach Tea

• 10 ml sirop MONIN Apricot
• 30 ml concentrat MONIN Peach Tea
• 80 ml suc de mere
Amestecati ingredientele in blender, serviti intr-un pahar de Margarita.

White Peach Colada

• 20 ml MONIN Apricot syrup
• 10 ml MONIN Peach syrup
• 90 ml pineapple juice
• milk
Turnati ingredientele intr-un pahar Collins, amestecati si adaugati laptele.

Apricot Field

• 20 ml sirop MONIN Apricot
• 10 ml sirop MONIN Peach
• 80 ml suc de mango
• suc de merisoare

Amestecati cu gheata siropurile Monin si sucul de mango intr-un shaker, turnati continutul intr-un pahar Collins plin cu gheata si completati cu sucul de merisoare.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop APRICOT - CAISE

Sirop APRICOT - CAISE

Caisul este un pom fructifer originar din China introdus in Europa de catre romani.

Fructele sunt asemanatoare piersicilor si nectarinelor, au culoarea portocalie, uneori prezinta nuante de rosu.

Caisele coapte sunt foarte bogate in zaharuri.

Culoare

Portocaliu deschis.

Aroma

Miros de gem de caise cu note de samburi, gust dulce, putin acid cu note de gem si samburi.

Aplicatii

Siropul MONIN Apricot este folosit la prepararea de cocktailuri, Ice Tea, smoothies, punch de fructe.

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: