Sirop AMARETTO

00000133

MONIN

Produs nou

Siropul MONIN Amaretto este bazat pe lichiorul clasic Italian, dulce amarui, cu aroma de migdale. Amaretto, termenul italian pentru ceva ce are gust ”putin amar”, indica aroma distincta a migdalei amare – “mandoria-amara”. Siropul Monin Amaretto reprezinta o alternativa foarte buna la lichiorul cu aroma similara, oferind versatilitate in mixuri si o aroma distincta.

CULOARE: in natural

AROMA: miros si gust puternic de migdale, retrogust fructat.

APLICATII: cafele, mocktailuri, cocktailuri digestive si de desert.

AMBALAJ: 70 cl

Mai multe detalii

45,24 lei

45,24 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Specialities
Aroma amaretto
Aplicatii cafea / espresso, cocktail, desert drinks, mocktail

Mai multe informatii

Siropul MONIN Amaretto este bazat pe lichiorul clasic Italian, dulce cu aroma de migdale. Amaretto, termenul italian pentru ceva ce are gust ”putin amar”, indica aroma distincta a migdalei amare – “mandoria-amara”.

Despre Amaretto se spune ca isi are originile in Renasterea Italiana. In 1525 artistul Bernardino Luini, un discipol al lui Leonardo Da Vinci a fost insarcinat sa picteze o fresca a Madonnei in Saronno. Acesta a ales ca si model o frumoasa hangita, care pentru a-si arata recunostinta si afectiunea i-a pregatit artistului o bautura de culoarea chihlimbarului facuta cu samburi de caise si coniac.

In prezent Amaretto este fabricat folosind samburi de caise , migdale si alte condiment si arome.

Siropul MONIN Amaretto ofera cu gustul dulce amarui poate fi folosit in crearea unui Cappucino Tiramisu sau a altor deserturi si cocktailuri de desert.

Sugestii ale specialistilor de la MONIN :

Siropul MONIN Amaretto, cu aroma sa puternica,  iti permite sa creezi retete in stil Italian. O reteta preferata este Tiramisu Cappuccino: espresso, lapte aromatizat cu amaretto si pudra de cacao.

 Just enjoy as it is!!!

Informatii despre produs:

CULOARE: in natural

AROMA: miros si gust puternic de migdale, retrogust fructat.

APLICATII: cafele, mocktailuri, cocktailuri digestive si de desert.

AMBALAJ: 70 cl

GREUTATE CU AMBALAJ: 1.415 kg

BRAND: MONIN

TARA DE PROVENIENTA: Franta

PRODUCATOR:  Georges Monin SAS, 18000 Bourges, France

DISTRIBUITOR: SC TEA FACTORY SRL-D, Timisoara, Romania

GTIN: 3052910013134

MPN: H900

 

Informatii despre ingrediente:

Ingrediente: zahar, apa, arome. Contine extract de caise si fistic.

Informatii nutritionale:

Valori per 100g:

Energy kcal: 325(kcal)

Total carbohidrati: 80.3g din care zaharuri: 80.1g

Valorile pot diferi de la lot la lot datorita variatiilor din ingredientele naturale.

Informatii dietetice:

GMO-Free, Vegan

Depozitare: odata deschise siropurile trebuie pastrate intr-un loc racoros (<250C), ferite de lumina directa a soarelui si la distanta de surse de caldura. Pompele pentru sirop trebuie spalate sau sterilizate inainte de prima folosire si cand sunt folosite pe o alta sticla.

 Termen de garantie: vezi pe sticla

 Avem grija ca informatiile despre produs sa fie corecte si actuale. Cu toate acestea produsele alimentare sunt in permanenta reformulate, asa ca ingredientele, continutul nutritional, informatiile dietetice si alergenii se pot schimba. Asadar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele informatii incorecte de pe site cu privire la produs.

Pentru cele mai noi informatii cu privire la produs citeste intotdeauna eticheta produsului.

Data actualizarii informatiilor despre siropul MONIN Amaretto: 06/01/2015

 

 Retete:

 

COCKTAILS:

Amartini Peach

• 15 ml sirop MONIN Amaretto

• 40 ml vodka

• 60 ml suc de caiseAmestecati cu gheata in shaker, turnati intr-un pahar de cocktail.

 

Amaretto Dom-In

• 15 ml sirop MONIN Amaretto

• 30 ml calvados

• limonada

Amestecati ingredientele intr-un pahar de tip Collins plin cu gheata.

 

Amaretto God Sister

• 15 mlsirop  MONIN Amaretto

• 40 ml whisky

Preparati intr-un pahar Rocks plin cu gheata.

 

Amaretto Coffee

• 25 ml sirop MONIN Amaretto

• 40 ml bourbon

• 1 espresso dublu

• frisca lichida

Incalziti siropul Monin Amaretto cu bourbonul, adaugati cafeaua si la final frisca.

 

Dark Amaretto

• 20 m lsirop MONIN Amaretto

• 40 ml rom negru

Amestecati direct intr-un pahar Rocks plin cu gheata sparta.

 

MOCKTAILS:

 

Green Water

• 5 ml sirop MONIN Amaretto

• 15 ml sirop MONIN Green Apple

• limonadaAmestecati ingredientele cu gheata intr-un pahar Tumbler.Amaretto Frappé• 25 ml sirop MONIN Amaretto

• 2 linguri de cafea instant

• 20 ml apa

• lapte

Amestecati toate ingredientele in afara de lapte cu ajutorul unui spindle mixer, adaugati gheata si lapte.

 

Amango

• 20 ml sirop MONIN Amaretto

• 150 ml suc de mango

• 10 ml suc de lamaie

Amestecati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata. Turnati intr-un pahar de cocktail.

 

Tiramisu Café

• 25 ml sirop MONIN Amaretto

• 1 espresso dublu

• 150 ml lapte

• frisca lichida

Turnati cafeaua intr-un pahar Collins, presarati cacao, adaugati laptele si siropul mixate in prealabil la steamer, continuati prin a adauga frisca lichida, la final presarati din nou cacao.

 

Green Blend

• 15 ml sirop MONIN Amaretto

• 40 ml sirop MONIN Green Apple

• 20 ml suc de mere

• 80 ml apa

Amestecati toate ingredientele cu gheata in blender si turnati intr-un pahar de cocktail.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop AMARETTO

Sirop AMARETTO

Siropul MONIN Amaretto este bazat pe lichiorul clasic Italian, dulce amarui, cu aroma de migdale. Amaretto, termenul italian pentru ceva ce are gust ”putin amar”, indica aroma distincta a migdalei amare – “mandoria-amara”. Siropul Monin Amaretto reprezinta o alternativa foarte buna la lichiorul cu aroma similara, oferind versatilitate in mixuri si o aroma distincta.

CULOARE: in natural

AROMA: miros si gust puternic de migdale, retrogust fructat.

APLICATII: cafele, mocktailuri, cocktailuri digestive si de desert.

AMBALAJ: 70 cl

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: