Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000638
Produs nou
Coacazele negre au un gust dulce, usor amarui si culoare inchisa.
Felix Kir, primarul regiunii Dijon din Franta intre anii 1945 – 1967 s-a folosit de lichiorul obtinut din coacaze negre, denumite ”casiss” in Franta, pentru a prepara celebrul ”Kir”, un mix de vin alb si lichior de ”casiss” oferit la receptii delegatilor aflate in vizita.
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Greutate cu ambalaj | 1.5 kg |
Profil aroma | Fruits and Nuts |
Aroma | coacaze negre |
Aplicatii | cocktail, Ice Tea / ceai, limonada, mocktail, punch de fructe, smoothie, sodas |
Cocktails |
Mocktails |
Blackcurrant & wine
• 20 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati direct in pahar. Dijon royal • 25 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati direct in pahar. Black jack • 30 ml sirop MONIN Blackcurrant Black Apple Martini • 5 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Berry Brandy • 15 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati toate ingredientele intr-un pahar Tumbler plin cu gheata. |
Baie Rouge
• 30 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati direct intr-un pahar Collins plin cu gheata. Berry Grap’ • 30 ml sirop MONIN Blackcurrant Mixati toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar de cocktail. Blackcurrant Virgin Mojito • 10 ml sirop MONIN Blackcurrant Presati lamaia verde, siropurile si menta intr-un pahar Collins, adaugati gheata sparta, completati cu apa carbogazoasa, amestecati si decorati cu frunze de menta. Cassio • 15 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar de cocktail. Delight Flavoured Soda • 10 ml sirop MONIN Blackcurrant Amestecati direct intr-un pahar Collins plin cu gheata. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.