Sirop BLACKCURRANT - COACAZE

00000638

MONIN

Produs nou

Coacazele negre au un gust dulce, usor amarui si culoare inchisa.

Felix Kir, primarul regiunii Dijon din Franta intre anii 1945 – 1967 s-a folosit  de lichiorul obtinut din coacaze negre, denumite ”casiss” in Franta, pentru a prepara celebrul ”Kir”, un mix de vin alb si lichior de ”casiss” oferit la receptii delegatilor aflate in vizita.

Mai multe detalii

45,24 lei

45,24 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Fruits and Nuts
Aroma coacaze negre
Aplicatii cocktail, Ice Tea / ceai, limonada, mocktail, punch de fructe, smoothie, sodas

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Blackcurrant & wine

• 20 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 40 ml suc de merisoare
• 120 ml vin alb

Amestecati direct in pahar.

Dijon royal

• 25 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 150 ml sampanie

Amestecati direct in pahar.

Black jack

• 30 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 40 ml gin
• 2 felii de lamaie
• limonada
Presati feliile de lamaie impreuna cu siropul Monin intr-un pahar Collins, adaugati ginul si gheata, amestecati si completati cu limonada.

Black Apple Martini

• 5 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 20 ml sirop MONIN Apple
• 35 ml gin
• 20 ml suc de merisoare

Amestecati ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Berry Brandy

• 15 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 10 ml sirop MONIN Blackberry
• 50 ml brandy
• 10 ml suc de lamaie

Amestecati toate ingredientele intr-un pahar Tumbler plin cu gheata.

Baie Rouge

• 30 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 50 ml suc de merisoare
• apa carbogazoasa

Amestecati direct intr-un pahar Collins plin cu gheata.

Berry Grap’

• 30 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 80 ml suc de struguri
• 20 ml suc de grepfrut
• 10 ml lsuc de lamaie

Mixati toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar de cocktail.

Blackcurrant Virgin Mojito

• 10 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 20 ml sirop MONIN Mojito Mint
• 6 frunze de menta
• apa carbogazoasa
• 2 felii de lamaie verde

Presati lamaia verde, siropurile si menta intr-un pahar Collins, adaugati gheata sparta, completati cu apa carbogazoasa, amestecati si decorati cu frunze de menta.

Cassio

• 15 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 15 ml sirop MONIN Green Apple
• 5 ml suc de lamaie
• 120 ml suc de portocale

Amestecati toate ingredientele intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar de cocktail.

Delight Flavoured Soda

• 10 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 25 ml sirop MONIN Passion Fruit
• apa carbogazoasa

Amestecati direct intr-un pahar Collins plin cu gheata.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop BLACKCURRANT - COACAZE

Sirop BLACKCURRANT - COACAZE

Coacazele negre au un gust dulce, usor amarui si culoare inchisa.

Felix Kir, primarul regiunii Dijon din Franta intre anii 1945 – 1967 s-a folosit  de lichiorul obtinut din coacaze negre, denumite ”casiss” in Franta, pentru a prepara celebrul ”Kir”, un mix de vin alb si lichior de ”casiss” oferit la receptii delegatilor aflate in vizita.

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: