Sirop CHESTNUT - Castane

00000378

MONIN

Produs nou

Castanul este un arbore originar din  Sudul  Europei si Asia Mica ale carei roade pot fi coapte, gatite, fierte, prajite sau conservate in sirop.

Siropul Monin Chestnut este folosit in intreaga lume ca si ingredient in preparate precum milkshakeuri, cafele, cocktailuri de desert, sau pentru a aromatiza berile albe.

Aroma

Miros subtil de brandy, arome de vanilie si castane prajite.

Mai multe detalii

45,24 lei

45,24 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Fruits and Nuts
Aroma castane
Aplicatii cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Frappé Cappuccino

• 15 ml sirop MONIN Chestnut
• 40 ml crema de whiskey
• 1 espresso

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Chestnut Dessert

• 25 ml sirop MONIN Chestnut
• 10 ml lichior MONIN Dark Cacao
• 35 ml vodca
• 20 ml frisca lichida

Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Chestnut Caï

• 20 ml sirop MONIN Chestnut
• 10 ml sirop MONIN Gum
• 50 ml cachaça
• 3 felii de lamaie verde

Presati lamaia verde alaturi de siropurile Monin intr-un pahar Rocks, turnati cachaca, adaugati gheata sparta, amestecati cu lingurita Mazagran si serviti.

Creamy Chestnut

• 20 ml sirop MONIN Chestnut
• 30 ml vodca cu aroma de vanilie
• 30 ml icrema de whiskey
• 60 ml half and half (parti egale de lapte si frisca lichida)

Amestecati intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Chestnut Coffee Mocha

• 20 ml sirop MONIN Chestnut
• 30 ml lichior MONIN Coffee
• 20 ml lichior Monin Triple Sec
• 60 ml half and half (parti egale de lapte si frisca lichida)

Amestecati intr-un shaker plin cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Gourmet Drink

• 25 ml sirop MONIN Chestnut
• 150 ml ciocolata calda (amara)
• frisca lichida

Amestecati ciocolata cu siropul intr-o cana, adaugati frisca, serviti.

Chestnut Ice Latté

• 30 ml sirop MONIN Chestnut
• 1 espresso (rece)
• 120 ml lapte

Intr-un pahar pentru latte plin cu gheata adaugati laptele, siropul si cafeaua astfel incat sa formati straturi.

Vanilla Chestnut Latte

• 15 ml sirop MONIN Chestnut
• 15 ml sirop MONIN Vanilla
• 1 espresso
• 150 ml lapte

Turnati cafeaua intr-o cana si adaugati laptele amestecat cu siropurile Monin.

Nut Shake

• 30 ml sirop MONIN Chestnut
• 180 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar Collins plin cu gheata.

Chestnut Toffee Truffle Mocha

• 15 ml sirop MONIN Chestnut
• 15 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 2 espresso
• 120 ml lapte cu cacao

Amestecati cafeaua si siropurile Monin intr-o cana, adaugati laptele cu cacao,serviti.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop CHESTNUT - Castane

Sirop CHESTNUT - Castane

Castanul este un arbore originar din  Sudul  Europei si Asia Mica ale carei roade pot fi coapte, gatite, fierte, prajite sau conservate in sirop.

Siropul Monin Chestnut este folosit in intreaga lume ca si ingredient in preparate precum milkshakeuri, cafele, cocktailuri de desert, sau pentru a aromatiza berile albe.

Aroma

Miros subtil de brandy, arome de vanilie si castane prajite.

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: