Sirop CHOCOLATE - CIOCOLATA

ciocolata

MONIN

Produs nou

Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.

Monin Chocolate constituie un ingredient cheie in preparate cu cafea, lapte, lichioruri si spirtoase sau deserturi.

Mai multe detalii

31,61 lei

31,61 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Specialities
Aroma ciocolata
Aplicatii cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Mon Cheri

• 20 ml sirop MONIN Chocolate
• 5 ml sirop MONIN Blackcurrant
• 40 ml vodca
• 20 ml frisca lichida

Amestecati ingredientele cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Vodka Fever

• 15 ml sirop MONIN Chocolate
• 10 ml MONIN Frosted Mint liqueur
• 35 ml vodka

Amestecati ingredientele cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Choco & Co

• 20 ml sirop MONIN Chocolate
• 20 ml lichior MONIN Vanilla
• 40 ml rom alb

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar Rocks plin cu gheata.

Banana Cream Martini

• 20 ml sirop MONIN Chocolate
• 20 ml lichior MONIN Yellow Banana
• 30 ml vodca
• 20 ml frisca lichida

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Irish Chocolate Kaffe

• 20 ml sirop MONIN Chocolate
• 30 ml crema de whiskey
• 1 espresso dublu
• 90 ml lapte

Mixati primele trei ingrediente cu gheata intr-un pahar Collins, completati cu cafeaua, serviti.

Mocha-berry

• 20 ml sirop MONIN Chocolate
• 10 ml sirop MONIN Blackberry
• 1 espresso
• 150 ml lapte
Intr-o cana, peste siropul Monin Blackberry si cafea adaugati laptele incalzit alaturi de siropul Monin Chocolate.

Chocolate Milkshake

• 40 ml sirop MONIN Chocolate
• 60 ml lapte
• 1 lingura inghetata de vanilie

Amestecati ingredientele cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Banana Mint Chocolate

• 15 ml sirop MONIN Chocolate
• 5 ml sirop MONIN Mojito Mint
• 60 ml suc de banane
• 10 ml frisca

Amestecati ingredientele cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Choco-Coco

• 20 ml sirop MONIN Chocolate
• 5 ml sirop MONIN Coconut
• 150 ml lapte

Amestecati cu ghreata in shaker, serviti intr-un pahar Rocks plin cu gheata.

Chocolate Whipped Cream

• 50 ml sirop MONIN Chocolate
• 250 ml frisca lichida

Mixati frisca lichida si siropul Monin Chocolate intr-un sifon Isi, folositi amestecul ca si decor pentru bauturile cu lapte si cafea.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop CHOCOLATE - CIOCOLATA

Sirop CHOCOLATE - CIOCOLATA

Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.

Monin Chocolate constituie un ingredient cheie in preparate cu cafea, lapte, lichioruri si spirtoase sau deserturi.

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: