Sirop COCONUT - COCOS

Sirop MONIN Cocos

MONIN

Produs nou

Nuca de cocos creste intr-un palmier inalt indeosebi in tarile tropicale.

Pulpa si laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mancarurilor, dar mai ales a bauturilor exotice din mixologia moderna.

Siropul Monin Coconut satisface perfect nevoia de arome exotice in preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte.

Mai multe detalii

31,61 lei

31,61 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Fruits and Nuts
Aroma cocos
Aplicatii ciocolata calda / rece, cocktail, culinary / deserturi, flavoured milk / milkshake, mocktail, punch de fructe

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Teq Smooth

• 30 ml sirop MONIN Coconut
• picaturi sirop MONIN Grenadine
• 30 ml tequila
• 30 ml suc de portocale

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Coco Loco

• 30 mlsirop MONIN Coconut
• 30 ml cachaça
• 50 ml suc de anans
• 15 ml frisca lichida

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Café & Co

• 25 ml sirop MONIN Coconut
• 10 ml sirop MONIN Chocolate
• 35 ml vodca
• 1 espresso

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Cookie Martini

• 10 ml sirop MONIN Coconut
• 10 ml sirop MONIN vanilla
• 40 ml light vodca
• 100 ml suc de maracuja

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Exotic Spicy

• 20 ml sirop MONIN Coconut
• 10 ml sirop MONIN Spicy
• 40 ml rom alb
• 60 ml suc de ananas

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Hot Coco

• 20 ml sirop MONIN Coconut
• 150 ml ciocolata calda

Incalziti ciocolata si siropul Monin Coconut impreuna, serviti intr-o cana.

Piña Smooth

• 20 ml sirop MONIN Coconut
• 10 ml sirop MONIN Caribbean
• 80 ml suc de ananas
• 2 linguri frisca lichida

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

San Juan

• 30 ml sirop MONIN Coconut
• 5 ml sirop MONIN Guava
• 60 ml lapte
• 60 ml suc de ananas

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Solero

• 25 ml sirop MONIN Coconut
• 60 ml suc de fructul pasiunii
• 40 ml strawberry juice
• 20 ml fresh cream

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Virgin Mango

• 15 ml sirop MONIN Coconut
• 100 ml suc de mango
• 8 frunze de menta
• 3 felii de lamaie verde

Presati lamaia verde alaturi de siropul Monin Coconut, adaugati menta si celelalte ingrediente, amestecati cu gheata, serviti intr-un pahar Collons.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop COCONUT - COCOS

Sirop COCONUT - COCOS

Nuca de cocos creste intr-un palmier inalt indeosebi in tarile tropicale.

Pulpa si laptele nucii de cocos se folosesc la prepararea mancarurilor, dar mai ales a bauturilor exotice din mixologia moderna.

Siropul Monin Coconut satisface perfect nevoia de arome exotice in preparate precum Pina Colada sau alte cocktailuri ori diferite preparate pe baza de cafea sau lapte.

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: