Sirop CREME BRULEE - CREMA DE ZAHAR ARS

Sirop MONIN Creme Brulee

MONIN

Produs nou

Crema de zahar ars este un desert inventat in secolul 17  redevenit popular in anii 80 datorita celebrului Chef de Stele Michelin Paul Bocuse care a transformat reteta originala intr-una mult mai gusoasa si usoara.

In siropul Monin Crème Brûlée regasim arome puternice de vanilie si caramel ce completeaza perfect preparatele pe baza de cafea sau lapte, dar nu numai.

Mai multe detalii

31,61 lei

31,61 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Cookies and Pies
Aroma creme brulee
Aplicatii cafea / espresso, cocktail, desert drinks, mocktail

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Crème Brûlée Martini

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 30 ml rom negru
• 40 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail glazurat cu zahar brun.

Roasted Nutty Martini

• 10 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 10 ml sirop MONIN Roasted Hazelnut
• 30 ml crema de whiskey
• 2 espresso ristretto
• 20 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail glazurat cu alune de padure sfaramate.

Ti-Sert

• 15 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 40 ml rom alb cubanez
• 2 felii de lamaie verde.

Amestecati cu gheata intr-un pahar Old Fashioned, serviti cu lamaie verde.

Sweet Delight

• 25 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 35 ml brandy
• 15 ml frisca lichida

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail cu pudra de nucsoara deasupra.

Russian Dessert

• 15 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 15 ml lichior MONIN Coffee
• 35 ml vodca

Amestecati cu gheata si serviti intr-un pahar Old Fashioned.

White Island

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 10 ml sirop MONIN Piña-Colada
• 100 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar Collins cu o felie dde ananas si pudra de cocos.

Almonita

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 10 ml sirop MONIN Almond
• 100 ml lapte
• 1 espresso
• 2 fursecuri

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar Hurricane cu frisca si migdale sfaramate.

Passion Sparkler

• 30 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 20 ml sirop MONIN Passion Fruit
• 100 ml apa carbogazoasa

Amestecati cu gheata intr-un pahar Rocks, serviti cu o felie de portocala.

Toffee Crème

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 20 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 100 ml lapte
• 1 lingura inghetata de vanilie

Mixati ingredientele cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru latte cu frisca si cipsuri de ciocolata.

Crème Brûlée Latte

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 120 ml lapte
• espresso

Incalziti laptele si turnati-l intr-un pahar pentru latte peste siropul Monin Crème Brûlée, adaugati cafeaua, serviti.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop CREME BRULEE - CREMA DE ZAHAR ARS

Sirop CREME BRULEE - CREMA DE ZAHAR ARS

Crema de zahar ars este un desert inventat in secolul 17  redevenit popular in anii 80 datorita celebrului Chef de Stele Michelin Paul Bocuse care a transformat reteta originala intr-una mult mai gusoasa si usoara.

In siropul Monin Crème Brûlée regasim arome puternice de vanilie si caramel ce completeaza perfect preparatele pe baza de cafea sau lapte, dar nu numai.

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: