Comanda Direct in WhatsApp!

Sirop CREME BRULEE – CREMA DE ZAHAR ARS

50,58 lei cu TVA incl.

Crema de zahar ars este un desert inventat in secolul 17  redevenit popular in anii 80 datorita celebrului Chef de Stele Michelin Paul Bocuse care a transformat reteta originala intr-una mult mai gusoasa si usoara.

In siropul Monin Crème Brûlée regasim arome puternice de vanilie si caramel ce completeaza perfect preparatele pe baza de cafea sau lapte, dar nu numai.

Categorii: Produse > Toate produsele > Siropuri > Siropuri MONIN > Sirop CREME BRULEE - CREMA DE ZAHAR ARS

Descriere

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Crème Brûlée Martini

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 30 ml rom negru
• 40 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail glazurat cu zahar brun.

Roasted Nutty Martini

• 10 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 10 ml sirop MONIN Roasted Hazelnut
• 30 ml crema de whiskey
• 2 espresso ristretto
• 20 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail glazurat cu alune de padure sfaramate.

Ti-Sert

• 15 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 40 ml rom alb cubanez
• 2 felii de lamaie verde.

Amestecati cu gheata intr-un pahar Old Fashioned, serviti cu lamaie verde.

Sweet Delight

• 25 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 35 ml brandy
• 15 ml frisca lichida

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail cu pudra de nucsoara deasupra.

Russian Dessert

• 15 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 15 ml lichior MONIN Coffee
• 35 ml vodca

Amestecati cu gheata si serviti intr-un pahar Old Fashioned.

White Island

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 10 ml sirop MONIN Piña-Colada
• 100 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar Collins cu o felie dde ananas si pudra de cocos.

Almonita

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 10 ml sirop MONIN Almond
• 100 ml lapte
• 1 espresso
• 2 fursecuri

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar Hurricane cu frisca si migdale sfaramate.

Passion Sparkler

• 30 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 20 ml sirop MONIN Passion Fruit
• 100 ml apa carbogazoasa

Amestecati cu gheata intr-un pahar Rocks, serviti cu o felie de portocala.

Toffee Crème

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 20 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 100 ml lapte
• 1 lingura inghetata de vanilie

Mixati ingredientele cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru latte cu frisca si cipsuri de ciocolata.

Crème Brûlée Latte

• 20 ml sirop MONIN Crème Brûlée
• 120 ml lapte
• espresso

Incalziti laptele si turnati-l intr-un pahar pentru latte peste siropul Monin Crème Brûlée, adaugati cafeaua, serviti.

Produs

Informații suplimentare

Greutate 1,5 kg
Tip produs

Producator

Monin

Cantitate

Ambalaj

Greutate cu ambalaj

Profil aroma

Aroma

Aplicatii

, , ,

Title

Go to Top