Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000130
Produs nou
Aroma bogata si gustul de alune sunt extrem de populare in zilele noastre, datorita in mare parte industriei cafelei de specialitate.
Alune de padure poate fi traditional recoltate in doua moduri:fie asteptam fructul cu coaja lemnoasa sa cada sau prin scuturarea alunului. Nu veti avea nevoie sa scuturati sticla pentru a obţine cel mai proaspat gust de alune si de a-l savura in bauturile preferate
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Greutate cu ambalaj | 1.5 kg |
Profil aroma | Fruits and Nuts |
Aroma | alune |
Aplicatii | cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail |
Cocktails |
Mocktails |
Dessert Coffee
• 25 ml sirop MONIN Hazelnut Amestecati in shaker cu gheata, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Hazel Rock’s • 20 ml sirop MONIN Hazelnut Mixati cu gheata intr-un pahar Tumbler. Saudade • 25 ml sirop MONIN Hazelnut Presati feliile de lamaie verde alaturi de siropul Monin intr-un pahar Tumbler, adaugati cachaca si gheata sparta, amestecati, completati cu limonada, serviti. Caribbean Coffee • 25 ml sirop MONIN Hazelnut Mixati cafeaua, romul si siropul Monin Hazelnut intr-un pahar pentru latte, completati cu frisca, serviti. French Connexion • 15 ml sirop MONIN Hazelnut Mixati cu gheata intr-un pahar Old Fashioned. |
Chilled Haz-Berry
• 15 ml sirop MONIN Hazelnut Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Hazelnut Cappuccino • 30 ml siropo MONIN Hazelnut Intr-o ceasca pentru Cappuccino, adaugati peste cafea spuma de lapte mixat cu siropul Monin Hazelnut. Frappé Noisette • 25 ml sirop MONIN Hazelnut Mixati cu gheata cu ajutorul unui spindle mixer, serviti intr-un pahar pentru latte. Gourmet Hazelnut • 20 ml sirop MONIN Hazelnut Mixati cu gheata cu ajutorul unui spindle mixer, serviti intr-un pahar pentru latte. Triple Hazelnut Cappuccino • 15 ml sirop MONIN Hazelnut Intr-un pahar pentru latte, peste cafea, adaugati laptele amestecat cu siropurile Monin. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.