Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000125
Produs nou
Nucile de Macadamia, cunoscute si cu sub denumirea de nuci Queensland sunt fructul copacului Macadamia denumit astfel datorita omului de stiinta scotian care l-a plantat, John Macadam.
Datorita aromei untoase si a texturii lor, nucile de Macadamia sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din lume.
Culoare
Aurie
Aroma
Miros si aroma de nuci prajite, retrogust de praline frantuzesti.
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Greutate cu ambalaj | 1.5 kg |
Profil aroma | Fruits and Nuts |
Aroma | nuci |
Aplicatii | cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail |
Cocktails |
Mocktails |
Macadamia Fresh
• 20 ml sirop MONIN Macadamia Nut Intr-un pahar Tumbler presati lamaia verde alaturi de siropul Monin Macadamia Nut, adaugati gheata si rom, amestecati, serviti. Macadamia Dessert Drink • 25 ml siropMONIN Macadamia Nut Amestecati toate ingredientele in afara de pudra de cacao in shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail, decorati cu pudra de cacao. Nutty Nutty Martini • 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut Amestecati toate ingredientele in afara de pudra de cacao in shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail, decorati cu pudra de scortisoara. Nutty Nutty • 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut Amestecati toate ingredientele in afara de pudra de cacao in shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail, decorati cu alunele zdrobite. Nutty Café Martini • 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. |
Nutcrackers Cappuccino
• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut Incalziti laptele alaturi de siropurile Monin si turnati-l peste espresso intr-o cana. Gourmet Nut-Mocha • 20 ml sirop MONIN Macadamia Nut Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Macadamia Freeze Coffee • 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Macadamia Latté • 30 ml sirop MONIN Macadamia Nut Incalziti laptele alaturi de siropul Monin si turnati-l peste espresso intr-o cana. Nut Cocoa • 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut Incalziti laptele si turnati-l intr-un pahar Tumbler peste sosul si siropul Monin. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.