Comanda Direct in WhatsApp!

Sirop MACADAMIA – NUCI DE MACADAMIA

50,58 lei cu TVA incl.

Nucile de Macadamia, cunoscute si cu sub denumirea de nuci Queensland sunt fructul copacului Macadamia denumit astfel datorita omului de stiinta scotian care l-a plantat, John Macadam.

Datorita aromei untoase si a texturii lor, nucile de Macadamia sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din lume.

Culoare

Aurie

Aroma

Miros si aroma de nuci prajite, retrogust de praline frantuzesti.

Categorii: Produse > Toate produsele > Siropuri > Siropuri MONIN > Sirop MACADAMIA - NUCI DE MACADAMIA

Descriere

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Macadamia Fresh

• 20 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 35 ml rom alb
• 2 felii de lamaie verde

Intr-un pahar Tumbler presati lamaia verde alaturi de siropul Monin Macadamia Nut, adaugati gheata si rom, amestecati, serviti.

Macadamia Dessert Drink

• 25 ml siropMONIN Macadamia Nut
• 5 ml sos MONIN White Chocolate
• 40 ml vodca
• 15 ml frisca lichida
• pudra de cacao

Amestecati toate ingredientele in afara de pudra de cacao in shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail, decorati cu pudra de cacao.

Nutty Nutty Martini

• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 40 ml vodca
• 20 ml amaretto
• 60 ml half and half (o parte de lapte si o parte de frisca lichida)
• pudra de scortisoara

Amestecati toate ingredientele in afara de pudra de cacao in shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail, decorati cu pudra de scortisoara.

Nutty Nutty

• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 20 ml lichior MONIN Triple Sec Curaçao
• 30 crema de whiskey
• 60 ml half and half (o parte de lapte si o parte de frisca lichida)
• alune zdrobite

Amestecati toate ingredientele in afara de pudra de cacao in shaker cu gheata, strecurati intr-un pahar pentru cocktail, decorati cu alunele zdrobite.

Nutty Café Martini

• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 40 ml gin
• 20 ml crema de whiskey
• 60 ml half and half (o parte lapte si o parte frisca lichida)

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Nutcrackers Cappuccino

• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 15 ml sirop MONIN Hazelnut
• 1 espresso
• 150 ml lapte

Incalziti laptele alaturi de siropurile Monin si turnati-l peste espresso intr-o cana.

Gourmet Nut-Mocha

• 20 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 30 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 90 ml lapte

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Macadamia Freeze Coffee

• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 20 ml sirop MONIN Gingerbread
• 1 espresso
• 30 ml lapte

Amestecati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Macadamia Latté

• 30 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 1 espresso
• 150 ml lapte

Incalziti laptele alaturi de siropul Monin si turnati-l peste espresso intr-o cana.

Nut Cocoa

• 15 ml sirop MONIN Macadamia Nut
• 15 ml sos MONIN Chocolate
• 150 ml lapte

Incalziti laptele si turnati-l intr-un pahar Tumbler peste sosul si siropul Monin.

Produs

Informații suplimentare

Greutate 1,5 kg
Tip produs

Producator

Monin

Cantitate

Ambalaj

Greutate cu ambalaj

Profil aroma

Aroma

Aplicatii

, , , ,

Title

Go to Top