Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000134
Produs nou
Denumirea de ”macaroon” provine din cuvantul italian ”macarone” sau ”maccherone” care la randul lui deriva din cuvantul ”ammaccare” ce poate fi tradus in ”zdrobit”sau ”batut” si face referinta la pasta de migdale care este ingredientul principal al acestui produs de patiserie.
O alta componenta a macaroonului este bezeaua obtinuta din faina de migdale, albus de ou si zahar.
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Greutate cu ambalaj | 1.5 kg |
Profil aroma | Cookies and Pies |
Aroma | macaron |
Aplicatii | cafea / espresso, ciocolata calda / rece, cocktail, culinary / deserturi, desert drinks, flavoured milk / milkshake, Ice Tea / ceai, mocktail |
Cocktails |
Mocktails |
Macaroon Martini
• 10 ml sirop MONIN Macaroon Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Amaretti • 10 ml sirop MONIN Macaroon Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail glazurat cu scortisoara si zahar. Parisian Delight • 10 ml sirop MONIN Macaroon Amestecati cu gheata intr-un mixing glass vodca si siropurile Monin, turnati continutul intr-un pahar pentru cocktail apoi amestecati in shaker frisca lichida si piureul Monin Raspberry si completati. Passion for Macaroon • 20 ml sirop MONIN Macaroon Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail decorat cu o jumatate de passion fruit. Pomme d’Amour • 20 ml sirop MONIN Macaroon Mixati cu gheata intr-un pahar Tumbler. |
Berry Macaroon
• 10 ml sirop MONIN Macaroon Zdrobiti felia de lamaie verde alaturi de siropul Monin Macaroon intr-un shaker, adaugati restul ingredientelor, amestecati cu gheata si serviti intr-un pahar pentru cocktail glazurat cu biscuiti zdrobiti. Caramelized Macaroon • 20 ml sirop MONIN Macaroon Mixati siropul Monin Macaroon, laptele si inghetata de vanilie in blender cu gheata, serviti intr-un pahar pentru Margarita decorat cu sos Monin Caramel. Blackberry Macaroon Latte • 20 ml sirop MONIN Macaroon Intr-un pahar pentru latte, peste siropurile Monin turnati laptele cald, completati cu cafeaua, serviti. Hot Macaroon Chocolate • 10 ml sirop MONIN Macaroon Intr-un pahar pentru latte, peste siropurile Monin turnati laptele cald si adaugati frisca, serviti. Macaroon Raspberry Iced Tea • 10 ml sirop MONIN Macaroon Mixati intr-un pahar Tumbler plin cu gheata, decorati cu zmeura, serviti. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.