Sirop MACARON

Sirop MONIN Macaroon

MONIN

Produs nou

Denumirea de ”macaroon” provine din cuvantul italian ”macarone” sau ”maccherone” care la randul lui deriva din cuvantul ”ammaccare” ce poate fi tradus in ”zdrobit”sau ”batut” si face referinta la pasta de migdale care este ingredientul principal al acestui produs de patiserie.

O alta componenta a macaroonului este bezeaua obtinuta din faina de migdale, albus de ou si zahar.

Mai multe detalii

31,61 lei

31,61 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Cookies and Pies
Aroma macaron
Aplicatii cafea / espresso, ciocolata calda / rece, cocktail, culinary / deserturi, desert drinks, flavoured milk / milkshake, Ice Tea / ceai, mocktail

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Macaroon Martini

• 10 ml sirop MONIN Macaroon
• 40 ml rom negru
• 30 ml suc de mere
• 1 felie de lamaie verde

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Amaretti

• 10 ml sirop MONIN Macaroon
• 5 ml sirop MONIN Amaretto
• 40 ml crema de whiskey
• 30 ml frisca lichida

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail glazurat cu scortisoara si zahar.

Parisian Delight

• 10 ml sirop MONIN Macaroon
• 10 ml sirop MONIN Pistachio
• 10 ml Le Fruit de MONIN Raspberry
• 40 ml vodca
• 40 ml frisca lichida

Amestecati cu gheata intr-un mixing glass vodca si siropurile Monin, turnati continutul intr-un pahar pentru cocktail apoi amestecati in shaker frisca lichida si piureul Monin Raspberry si completati.

Passion for Macaroon

• 20 ml sirop MONIN Macaroon
• 15 ml Le Fruit de MONIN Passion fruit
• 40 ml rom negru
• 40 ml lapte

Amestecati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail decorat cu o jumatate de passion fruit.

Pomme d’Amour

• 20 ml sirop MONIN Macaroon
• 30 ml vodca
• 70 ml suc de mere
• 60 ml suc de merisoare

Mixati cu gheata intr-un pahar Tumbler.

Berry Macaroon

• 10 ml sirop MONIN Macaroon
• 15 ml Le Fruit de MONIN Red berries
• 60 ml suc de merisoare
• 1 felie de lamaie verde

Zdrobiti felia de lamaie verde alaturi de siropul Monin Macaroon intr-un shaker, adaugati restul ingredientelor, amestecati cu gheata si serviti intr-un pahar pentru cocktail glazurat cu biscuiti zdrobiti.

Caramelized Macaroon

• 20 ml sirop MONIN Macaroon
• 15 ml sos MONIN Caramel
• 90 ml lapte
• 1 lingura inghetata de vanilie

Mixati siropul Monin Macaroon, laptele si inghetata de vanilie in blender cu gheata, serviti intr-un pahar pentru Margarita decorat cu sos Monin Caramel.

Blackberry Macaroon Latte

• 20 ml sirop MONIN Macaroon
• 10 ml sirop MONIN Blackberry
• 180 ml lapte
• 1 espresso

Intr-un pahar pentru latte, peste siropurile Monin turnati laptele cald, completati cu cafeaua, serviti.

Hot Macaroon Chocolate

• 10 ml sirop MONIN Macaroon
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 180 ml lapte

Intr-un pahar pentru latte, peste siropurile Monin turnati laptele cald si adaugati frisca, serviti.

Macaroon Raspberry Iced Tea

• 10 ml sirop MONIN Macaroon
• 20 ml concentrat MONIN Raspberry Tea
• 50 ml apa plata

Mixati intr-un pahar Tumbler plin cu gheata, decorati cu zmeura, serviti.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop MACARON

Sirop MACARON

Denumirea de ”macaroon” provine din cuvantul italian ”macarone” sau ”maccherone” care la randul lui deriva din cuvantul ”ammaccare” ce poate fi tradus in ”zdrobit”sau ”batut” si face referinta la pasta de migdale care este ingredientul principal al acestui produs de patiserie.

O alta componenta a macaroonului este bezeaua obtinuta din faina de migdale, albus de ou si zahar.

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: