Sirop TOFFEE NUT - NUCI DE MACADAMIA CARAMELIZATE

00000131

MONIN

Produs nou

    Dezvoltat pentru a satisface cererea în Marea Britanie, siropul Monin Toffee Nut ofera savoarea unica a caramelului si note calde de nuci de macadamia prajite. Inspirat de popularele dulciuri din cofetariile britanice, sticle Toffee Nut imbina această combinatie aroma puternica.

     Siropul Toffee Nut va oferi confort si sprijin irezistibil preparatelor si derivatelor pe baza de cafea.

Mai multe detalii

45,24 lei

45,24 lei per 700ml

Fisa produsului

Tip produs sirop
Cantitate 70 cl
Ambalaj sticla
Greutate cu ambalaj 1.5 kg
Profil aroma Specialities
Aroma nuci
Aplicatii cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Simply Toffee

• 25 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 40 ml vodca cu aroma de vanilie
• 15 ml frisca proaspata

Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Toffee Café

• 20 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 30 ml cognac
• 1 espresso
• 80 ml lapte

Intr-o cana mixati cafeaua, cognac-ul si siropul Monin Toffee, adaugati laptele  incalzit, serviti.

Toffee Mocha Martini

• 15 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 40 ml vodca
• 60 ml half and half (o parte lapte si una frisca lichida)

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Toffee Nut Mousse

• 15 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 30 ml lichior MONIN Coffee
• 20 ml lichior MONIN Triple Sec
• 30 ml crema de whiskey
• 60 ml lapte

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Toffee Nut Chi Chi

• 15 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 7,5 ml sos MONIN Caramel
• 40 ml vodca
• 60 ml half and half (o parte lapte si una frisca lichida)

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Freeze Toffee

• 35 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 1 espresso
• 100 ml lapte
• frisca

Mixati in blender cu gheata siropul Monin Toffee Nut si laptele, puneti mixul intr-un pahar Tumbler, adaugati cafeaua si decorati cu frisca.

Iced Latté

• 20 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 1 espresso
• 120 ml lapte

Intr-un pahar pentru latte plin cu gheata turnati siropul, laptele si cafeaua.

Nutty Lattéccino

• 30 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 150 ml lapte
• 1 espresso

Turnati siropul Monin intr-un pahar Tumbler, adaugati crema de lapte si cafeaua.

Frozen Toffee

• 20 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 15 ml sos MONIN Caramel
• 60 ml lapte
• 1 espresso
• frisca

Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita.

Berry Toffee Latte

• 20 ml sirop MONIN Toffee Nut
• 10 ml sirop MONIN Blueberry
• 1 espresso
• lapte

Mixati aromele Monin si cafeaua intr-o cana, completati cu crema de lapte.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Sirop TOFFEE NUT - NUCI DE MACADAMIA CARAMELIZATE

Sirop TOFFEE NUT - NUCI DE MACADAMIA CARAMELIZATE

    Dezvoltat pentru a satisface cererea în Marea Britanie, siropul Monin Toffee Nut ofera savoarea unica a caramelului si note calde de nuci de macadamia prajite. Inspirat de popularele dulciuri din cofetariile britanice, sticle Toffee Nut imbina această combinatie aroma puternica.

     Siropul Toffee Nut va oferi confort si sprijin irezistibil preparatelor si derivatelor pe baza de cafea.

Accesorii

30 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: