Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000261
Produs nou
Spre deosebire de ciocolata neagra, cea alba este obtinuta din unt de cacao.
Aroma subtila de ciocolata alba a siropului MONIN White Chocolate este ideala pentru evidentierea altor arome in preparate cu cafea, latte-uri, cappuccino-uri, milkshake-uri.
Culoare
Auriu deschis
Aroma
Miros untos cu note de vanilie, aroma cremoasa de cacao.
Tip produs | sirop |
Cantitate | 70 cl |
Ambalaj | sticla |
Profil aroma | Specialities |
Aroma | ciocolata alba |
Aplicatii | cafea / espresso, cocktail, desert drinks, flavoured milk / milkshake, mocktail |
Cocktails |
Mocktails |
After Meal
• 15 ml sirop MONIN White Chocolate Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Choco Pear Martini • 25 ml sirop MONIN White Chocolate Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Berry Dessert • 10 ml sirop MONIN White Chocolate Chocolate Coffee • 25 ml sirop MONIN White Chocolate Incalziti siropul Monin si bourbonul impreuna intr-un pahar pentru vin alb, adaugati cafeaua, amestecati, decorati cu frisca serviti. Spring Blossom • 10 ml sirop MONIN White Chocolate Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. |
Golden Coffee
• 15 ml sirop MONIN White Chocolate Incalziti impreuna laptele si siropurile Monin si turnati-le peste espresso intr-o cana. Blueberry Mocha • 15 ml sirop MONIN White Chocolate Mixati cafeaua espresso si siropurile Monin intr-o cana, completati cu spuma-crema de lapte. Banana Smooth • 15 ml sirop MONIN White Chocolate Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru Margarita. Orange Blossom Coffee • 15 ml sirop MONIN White Chocolate Turnati siropurile Monin intr-un pahar Tumbler, adaugati spuma-crema de lapte si cafeaua espresso. Iced Latté • 15 ml sirop MONIN White Chocolate Intr-un pahar Tumbler plin cu gheata turnati lapte, siropurile Monin si cafeaua espresso astfel incat sa obtineti straturi. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.