Storcator radacinoase Hurom HW-SBE 18 Mareste

Storcator Hurom HW-SBE 18

00000715

HUROM

Produs nou

Harnic, robust, docil si de incredere! Acest aparat este primul model gandit de Hurom pentru uz semi-industrial, adica pentru restaurante, baruri, puncte vanzare suc, catering, etc.

Mai multe detalii

4 999,00 lei

4 999,00 lei per bucata

Fisa produsului

Tip produs storcator citrice

Mai multe informatii

Se comporta la fel ca si oricare dintre modelele Hurom care au facut istorie, pe langa robustetea si performantele deosebite completeaza lista caracteristicilor cu abilitatea de a functiona non-stop, astfel incat afacerea ta va putea sa prospere 24/24 ore. 

Acesta este primul aparat Hurom care poate functiona 24 de ore din 24, datorita unui sistem de racire performant. Sistemul de presare lent, impreuna cu axul melcat dublu garanteaza mentinerea unui procent important de vitamine, minerale si enzime in sucul dumneavoastra, bolul de 1000 ml asigura omogenizarea continua a sucului pe care il procesati. HW se remarca prin carcasa din inox, designul echilibrat, componentele fabricate din materiale de cea mai buna calitate si o robustete iesita in comun.

HW se remarca prin carcasa din inox, designul echilibrat, componentele fabricate din materiale de cea mai buna calitate si o robustete iesita in comun.

Bolul in care se face omogenizarea sucului este de 1000 ml, astfel incat vei putea mixa si pastra o cantitate mai mare de suc, suficienta pentru aproximativ patru portii (pahare) de suc.

Gura de alimentare este putin mai mare, inlesnind astfel introducerea ingredientelor in aparat!

Corpul aparatului este integral din inox iar etanseizarea este de departe cea mai performanta instalata vreodata de Hurom pe un aparat! Hurom HW Comercial este un aparat dedicat celor care utilizeaza un storcator de fructe lent in barul, restaurantul sau firma de catering pe care o detin.

Putere (W) : 150

Recipient (L) : 1 L

Lungime Cablu (m) : 1.4 m

Dimensiuni : 282 x 200 x 445 mm

Greutate : 8.6 kg 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Storcator Hurom HW-SBE 18

Storcator Hurom HW-SBE 18

Harnic, robust, docil si de incredere! Acest aparat este primul model gandit de Hurom pentru uz semi-industrial, adica pentru restaurante, baruri, puncte vanzare suc, catering, etc.

5 alte produse din aceeasi categorie