Topping ciocolata cu alune - chocolate hazelnut MONIN

toping MONIN Chocolate Hazelnut

MONIN

Produs nou

Alunele de padure sunt foarte des folosite de catre patiseri si cofetari in combinatie cu ciocolata.

Sosul Monin Chocolate Hazelnut reprezinta un ingredient cheie in aplicatii cu cafea, cocktailuri sau ca si topping de decor.

Aroma

Aroma si miros de alune de padure prajite si cacao

Mai multe detalii

21,80 lei

21,80 lei per 500ml

Fisa produsului

Tip produs topping
Cantitate 500 ml
Ambalaj sticla de plastic
Greutate cu ambalaj 0.7 kg
Aroma ciocolata cu alune
Aplicatii cafea / espresso, desert drinks, flavoured milk / milkshake, topping, granita / slush

Mai multe informatii

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

Smooth Chocolate Hazelnut
Martini• 30 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 20 ml sirop MONIN Vanilla
• 40 ml vodcaMixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail racit in prealabil.

Irish Ballad

• 30 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 40 ml crema de whiskey
• 20 ml frisca lichida

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail racit in prealabil.

Alexander The Great

• 30 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 40 ml cognac
• 30 ml frisca lichida

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail racit in prealabil.

Confessed Treat

• 20 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 40 ml lichior de portocale
• ½ para

Presati para alaturi de lichiorul de portocale, adaugati sosul Monin Chocolate Hazelnut si gheata, amestecati, serviti intr-un pahar pentru cocktail racit in prealabil.

Chocolate Hazelnut Daiquiri

• 20 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 40 ml rom
• 20 ml suc de lamaie

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar de cocktail racit in prealabil.

Chocolate Hazelnut Mocha

• 30 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 150 ml spuma (crema) de lapte
• 1 espresso

Intr-un pahar pentru latte turnati sosul Monin Chocolate Hazelnut, crema de lapte si cafeaua espresso. Decorati cu frisca aromatizata cu sos Monin Chocolate Hazelnut ( mixati intr-un sifon IsY 70 ml sos Monin Chocolate Hazelnut si 250 ml frisca lichida)

Charming Winter Hot Chocolate

• 30 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 10 ml sirop MONIN Chestnut
• 180 ml crema de lapte

Intr-un pahar pentru latte turnati aromele Monin si completati cu crema de lapte.

Chocolate Hazelnut Frozen

• 45 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 90 ml lapte
• 1 cupa inghetata de vanilie

Mixati cu gheata in blender.

Chocolate Hazelnut Paradise

• 45 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 20 ml sirop MONIN Rum Flavour
• 100 ml lapte
• 1 felie de ananas

Mixati cu gheata in blender, serviti intr-un pahar pentru smoothie decorat cu o felie de ananas.

Banana Hazelnut Mocha

• 15 ml sos MONIN Chocolate Hazelnut
• 15 ml Le Fruit de MONIN Banana
• 180 ml lapte
• 1 espresso

Incalziti piureul Monin Banana si laptele la steamer pana obtineti o crema, turnati mixul peste sosul Monin Chocolate Hazelnut intr-un pahar pentru latte, adaugati cafeaua astfel incat sa obtineti straturi distincte.

Produs

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Topping ciocolata cu alune - chocolate hazelnut MONIN

Topping ciocolata cu alune - chocolate hazelnut MONIN

Alunele de padure sunt foarte des folosite de catre patiseri si cofetari in combinatie cu ciocolata.

Sosul Monin Chocolate Hazelnut reprezinta un ingredient cheie in aplicatii cu cafea, cocktailuri sau ca si topping de decor.

Aroma

Aroma si miros de alune de padure prajite si cacao

5 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: