Topping ciocolata - dark chocolate MONIN

toping MONIN Dark Chocolate

MONIN

Produs nou

Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.

 Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake.

AROMA

Cacao si ciocolata

Mai multe detalii

21,80 lei

21,80 lei per 500ml

Fisa produsului

Tip produs topping
Cantitate 500 ml
Ambalaj sticla de plastic
Greutate cu ambalaj 0.7 kg
Aroma ciocolata
Aplicatii cafea / espresso, flavoured milk / milkshake, topping

Mai multe informatii

Dupa ce Cristofor Columb a introdus ciocolata in Europa unde a devenit foarte populara s-a descoperit ca mixata cu unt de cacao si lapte are un gust cu mult mai placut.

Monin Chocolate constituie un ingredient cheie in preparate cu cafea, lapte, lichioruri si spirtoase sau deserturi.

APLICATII

Cafele, cocktail-uri de desert, milkshake-uri, latte-uri, frape-uri, ciocolate, deserturi.

Retete MONIN recomandate

Cocktails

Mocktails

 

Banana Liqueur Dark Chocolate Coffee

• 20 lichior MONIN Banana
• 15 ml sos MONIN Drak Chocolate
• 180 ml lapte
• 1 espresso

Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, adaugati laptele incalzit si cafeaua.

Cherry Dark Dessert Drink

• 20 ml lichior MONIN Cherry Brandy
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 25 ml vodca
• 15 ml frisca proaspata

Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

Dark Chocolate Tangerine Martini

• 10 ml sirop MONIN Tangerine
• 30 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 40 ml vodca
Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail.

 

Agave Dark Choco

• 20 ml sirop MONIN Agave Bio
• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 180 ml lapte

Incalziti ingredientele impreuna, serviti mixul intr-o cana Mazagran.

Anis Dark Chocolate Milk

• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 5 ml sirop MONIN Anise
• 150 ml lapte

Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, completati cu lapte cald.

Dark Chocolate Blackberry Latte

• 15 ml sos MONIN Dark Chocolate
• 10 ml sirop MONIN Blackberry
• 150 ml lapte

Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, completati cu lapte cald.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Topping ciocolata - dark chocolate MONIN

Topping ciocolata - dark chocolate MONIN

Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.

 Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake.

AROMA

Cacao si ciocolata

5 alte produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au cumparat si urmatoarele: