Niciun produs
Prețurile includ TVA
00000115
Produs nou
Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.
Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake.
AROMA
Cacao si ciocolata
Tip produs | topping |
Cantitate | 500 ml |
Ambalaj | sticla de plastic |
Greutate cu ambalaj | 0.7 kg |
Aroma | ciocolata |
Aplicatii | cafea / espresso, flavoured milk / milkshake, topping |
Dupa ce Cristofor Columb a introdus ciocolata in Europa unde a devenit foarte populara s-a descoperit ca mixata cu unt de cacao si lapte are un gust cu mult mai placut.
Monin Chocolate constituie un ingredient cheie in preparate cu cafea, lapte, lichioruri si spirtoase sau deserturi.
APLICATII
Cafele, cocktail-uri de desert, milkshake-uri, latte-uri, frape-uri, ciocolate, deserturi.
Cocktails |
Mocktails |
Banana Liqueur Dark Chocolate Coffee • 20 lichior MONIN Banana Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, adaugati laptele incalzit si cafeaua. Cherry Dark Dessert Drink • 20 ml lichior MONIN Cherry Brandy Mixati cu gheata in shaker, serviti intr-un pahar pentru cocktail. Dark Chocolate Tangerine Martini • 10 ml sirop MONIN Tangerine
|
Agave Dark Choco
• 20 ml sirop MONIN Agave Bio Incalziti ingredientele impreuna, serviti mixul intr-o cana Mazagran. Anis Dark Chocolate Milk • 15 ml sos MONIN Dark Chocolate Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, completati cu lapte cald. Dark Chocolate Blackberry Latte • 15 ml sos MONIN Dark Chocolate Turnati aromele Monin intr-un pahar pentru latte, completati cu lapte cald. |
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.