Topping

Toppingul Monin este folosit de barmani la concursuri Latte Art si la pregatirea specialitatilor de cafea.

Conținutul de zahăr este dat de fructoză și sirop de glucoză nu din sfeclă de zahăr.

Aauga bauturii sau desertului tau preferat cu o textura cremoasa si un gust memorabil.

La ce se folosesc toppingurile Monin: caffee latte, mochas, cappucino, milkshake, granita, toppinguri pentru deserturi.

Topping Contine 6 produse.

Arata 1 - 6 din 6 produse
  • Vizualizare rapida
    21,80 lei In stoc
    MONIN

    Caramelul se obtine prin topirea zaharului, in urma acestui procedeu rezultand atat mirosul cat si culoarea sa specifica. Toppingul MONIN Caramel Reprezinta un ingredient principal in prepararea diferitelor tipuri de cafele, latteurilor, milkshakeurilor, cocktailurilor, mocktailurilor, punchurilor sau deserturilor. Culoare Aurie Aroma Miros puternic...

    21,80 lei
    In stoc
  • Vizualizare rapida
    21,80 lei In stoc
    MONIN

    Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.  Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake. AROMA Cacao si ciocolata

    21,80 lei
    In stoc
  • Vizualizare rapida
    21,80 lei In stoc
    MONIN

    Spre deosebire de ciocolata neagra, cea alba este obtinuta din unt de cacao. Aroma subtila de ciocolata alba a toppingului MONIN este ideala pentru evidentierea altor arome in preparate cu cafea, latte-uri, cappuccino-uri, milkshake-uri,. AROMA Miros untos cu note de vanilie, aroma cremoasa de cacao.

    21,80 lei
    In stoc
  • Vizualizare rapida
    21,80 lei In stoc
    MONIN

    Alunele de padure sunt foarte des folosite de catre patiseri si cofetari in combinatie cu ciocolata. Sosul Monin Chocolate Hazelnut reprezinta un ingredient cheie in aplicatii cu cafea, cocktailuri sau ca si topping de decor. Aroma Aroma si miros de alune de padure prajite si cacao

    21,80 lei
    In stoc
  • MONIN

    Caramelul se obtine prin topirea zaharului, in urma acestui procedeu rezultand atat mirosul cat si culoarea sa specifica. Toppingul MONIN Caramel Reprezinta un ingredient principal in prepararea diferitelor tipuri de cafele, latteurilor, milkshakeurilor, cocktailurilor, mocktailurilor, punchurilor sau deserturilor. Culoare Aurie Aroma Miros puternic...

    70,85 lei
    In stoc
  • MONIN

    Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea.  Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake. AROMA Cacao si ciocolata

    70,85 lei
    In stoc
Arata 1 - 6 din 6 produse