Niciun produs
Prețurile includ TVA
Filtrare produse
Teadistribution.ro va ofera de la doi producatori consacrati pe piata, MONIN si JOYGELATO, gama JOYTOPPING si sosurile gourmet MONIN, cu urmatoarele arome: caramel, ciocolata alba si ciocolata neagra, alune, mango, zmeura, visine (amarena), zmeura (lampone), capsuni, fructe de padure.
L'Artiste de Monin topping de ciocolata in format tip stilou - 150ml
L'Artiste de Monin topping de ciocolata in format tip stilou - 150ml
Topping premium Gustul cremos al caramelului real, cu mirosul sau, care evoca amintiri din copilarie. Notele sale laptoase produc o aroma generoasa.
Topping caramel cu mere MONIN CARAMEL APPLE folosit pentru cafea, inghetata, clatite, waffe, milkshake, deserturi. Aroma Miros puternic de caramel si placinta cu mere, aroma de bomboane si retrogust de zahar caramelizat
Caramelul se obtine prin topirea zaharului, in urma acestui procedeu rezultand atat mirosul cat si culoarea sa specifica. Toppingul MONIN Caramel Reprezinta un ingredient principal in prepararea diferitelor tipuri de cafele, latteurilor, milkshakeurilor, cocktailurilor, mocktailurilor, punchurilor sau deserturilor. Culoare Aurie Aroma Miros puternic...
Topping caramel sarat folosit pentru cafea, inghetata, clatite, waffe, milkshake, deserturi. Aroma Miros puternic de caramel, aroma de bomboane si retrogust de zahar caramelizat
Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea. Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake. AROMA Cacao si ciocolata
Topping premium Aromele sale dulci si subtile iți aduc aminte de flori, struguri și un duo neobisnuit de cocos.
Spre deosebire de ciocolata neagra, cea alba este obtinuta din unt de cacao. Aroma subtila de ciocolata alba a toppingului MONIN este ideala pentru evidentierea altor arome in preparate cu cafea, latte-uri, cappuccino-uri, milkshake-uri,. AROMA Miros untos cu note de vanilie, aroma cremoasa de cacao.
Topping de ciocolata alba cu alune folosit pentru cafea, inghetata, clatite, waffe, milkshake, prajituri, torturi, deserturi. Gust si aroma: ciocolata alba cu alune. Toppingul este ambalat in sticle de plastic de 1 kg.
Topping de ciocolata alba premium
Alunele de padure sunt foarte des folosite de catre patiseri si cofetari in combinatie cu ciocolata. Sosul Monin Chocolate Hazelnut reprezinta un ingredient cheie in aplicatii cu cafea, cocktailuri sau ca si topping de decor. Aroma Aroma si miros de alune de padure prajite si cacao
topping ciocolata cu alune GIANDUIA JOYTOPPING 1kg
Topping ciocolata cu lapte MONIN, cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake.
Topping mere verzi folosit pentru inghetata, clatite, waffe, milkshake, prajituri, torturi, deserturi. Gust si aroma: mere verzi. Toppingul este ambalat in sticle de plastic de 1 kg.
Topping de miere folosit pentru inghetata, clatite, waffe, milkshake, prajituri, torturi, deserturi. Gust si aroma: miere. Toppingul este ambalat in sticle de plastic de 1 kg.
Caramelul se obtine prin topirea zaharului, in urma acestui procedeu rezultand atat mirosul cat si culoarea sa specifica. Toppingul MONIN Caramel Reprezinta un ingredient principal in prepararea diferitelor tipuri de cafele, latteurilor, milkshakeurilor, cocktailurilor, mocktailurilor, punchurilor sau deserturilor. Culoare Aurie Aroma Miros puternic...
Ciocolata isi are originile cu cel putin 3000 de ani in urma in America Centrala unde localnicii obisnuiau sa-si prepare din boabele de cacao o bautura calda si amaruie asociata cu intelepciunea si fertilitatea. Toppingul de ciocolata MONIN , cu o aroma intensa de cacao este folosit a cappucciono, latte, mocha, milkshake. AROMA Cacao si ciocolata
Topping Stracciatella folosit pentru cafea, inghetata, clatite, waffe, milkshake, prajituri, torturi, deserturi. Gust si aroma: stracciatella Toppingul este ambalat in sticle de 0,85 kg.